Kreu2019-01-19T22:23:10+00:00
LEGJIONARËT

LEGJIONARËT

Një libër interesant i punuar me dashuri e profesionalizëm nga staticieni dhe studiuesi sportiv FLORENT HOXHA është botimi më i fundit i shtëpisë botuese “ADA”     VËLLIMI I DYTË (1939-2018) LÉGIONNAIRES SECOND EDITION   Titulli: Legjionarët /Legionnaires Autori: Florent...
Read More
PËR  MË  SHUMË  PËRGJEGJËSI  E  KUJDES  PËR  GJUHËN SHQIPE

PËR  MË  SHUMË  PËRGJEGJËSI  E  KUJDES  PËR  GJUHËN SHQIPE

Normëshkelësit duhet të jenë të vetëdijshëm për dëmin që i shkaktojnë gjuhës shqipe PËR  MË  SHUMË  PËRGJEGJËSI  E  KUJDES  PËR  GJUHËN SHQIPE nga Gjovalin SHKURTAJ     Shqipja vijon të jetë nën trysninë e shkruesve dhe folësve të pakujdesshëm. Shteti...
Read More
OBELISK 215

OBELISK 215

Në treg numri më i fundit i revistës "OBELISK" OBELISK Nr. 215 NË KËTË NUMËR: -Për më shumë përgjegjësi e kujdes për gjuhën shqipe Nga Gjovalin Shkurtaj -Dritë në shtjellën e shpirtit njerëzor Nga (Hamdi) Erjon Muça -Cikël poetik nga:...
Read More
ESENCA…1

ESENCA…1

Fundjava vjen me një libër interesant te autores së mirënjohur PRANVERA GJONI. Një surprizë e poetes moderniste Pranvera Drita Gjoni për lexuesit e saj brenda e jashtë Shqipërisë! Titulli i librit: ESENCA ...1 Autor: Pranvera Drita GJONI Kopertina: Ana Gashi...
Read More
EMRI I BUKUR DASHURI

EMRI I BUKUR DASHURI

Titulli: Emri i bukur dashuri Autori: Kujtim Hajdari   Botimi i parë, 2019 ISBN: 978-9928-269-85-0   Përgatiti për botim: Roland Lushi   Formati : 14x20cm   Të gjitha të drejtat i takojnë autorit   Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal...
Read More
FËMIJË NË KAFAZE

FËMIJË NË KAFAZE

  Një libër i thjeshtë por me mesazhe jete i shkruar me ndjenje  nga një autor i ri që në këtë libër vjen me një emër letrar.   Autori: V.M.DADA Titulli: Fëmijë në kafaze Redaktor: Çelik Petriti   Botimi i...
Read More
OBELISK 214

OBELISK 214

Doli numri i ri i revistës letraro - artistike "OBELISK" Nr.214 SHEN VALENTINI NE OBELISK 14 Shkurti është rasti tipik kur festohet një festë që, pavarësisht origjinës së paqartë apo të pasaktësuar nga historia, e forcon traditën çdo vit e...
Read More

Histori 20 vjecare

Profesionalizëm

Dedikim ne pune

Botimet më të fundit

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.