OBELISK 222

OBELISK 222

Të dashur miq duke ju uruar GËZUAR KRISHTLINDJEN, ju njoftoj se doli numri i ri i revistës OBELISK Nr 222. Në brendësi ÇMIMET OBELISK 2019 dhe materiale interesante. Lexim të këndshëm.
Read More
JETË FLUTURE

JETË FLUTURE

Nga botimet më të fundit të shtëpisë botuese “ADA”   Titulli: JETË FLUTURE - POEZI Autore: OLIANA DADOLLI   Redaktor letrar: Eris Rusi   Struktura grafike realizuar: Grafika “ADA”   ©Të gjitha të drejtat i përkasin autores ISBN: ISBN 978-9928-296-84-9...
Read More
Në kërkim të një ëndrre…

Në kërkim të një ëndrre…

Nga botimet më të fundit të shtëpisë botuese “ADA” Poezia vjen si një rrugëtim mes shtigjesh ndenjash për të zbuluar botën dhe për të prekur ndjesinë e brishtë të të qenurit një krijesë unike. Bota zbulohet mes puthjes së diellit...
Read More
Kryefjalët e shpirtit tim

Kryefjalët e shpirtit tim

…Vëllimi poetik i Sokrat Kotheres dallohet për një tematikë të pasur duke prekur e trajtuar në rrjedhën e tij spontane e të natyrëshme motive nga më të ndryshmet, me një ndjenjë drithëruese me ngjyra të gjalla, figuracion origjinal, stil lakonik...
Read More
SHIRA TË KALTËR

SHIRA TË KALTËR

Ky vëllim poetik është si një lëndinë e madhe e rrethuar me kreshpa malesh ku matanë gjëmojnë dallgët e detit.   Titulli: Shira të kaltër Autore: Ana Hoxhalli Redaktor: Delo Isufi Botimi i parë, 2019 ISBN: 978-9928-269-77-1   Përgatiti për...
Read More
PERËNDIM  NË TRISHTIM

PERËNDIM NË TRISHTIM

Nga botimet më të fundit të shtëpisë botuese “ADA”   TITULLI:  PERËNDIM  NË TRISHTIM POEZI AUTOR: GRISELA  VELI REDAKTOR: ALUSH AVDULI Botimi i parë, 2019 ISBN: 9789928269726   Përgatiti për botim: Roland Lushi   Formati : 14x20cm   Të gjitha...
Read More
SHKAKU DHE PASOJA

SHKAKU DHE PASOJA

Ne librin e ri me epigrame "Shkaku dhe pasoja" Psikologu dhe epigramisti Ded Nikoll Luca(Deniluja) na lë të kuptojmë se shkaku logjik ose shkaku i njohjes, është shkak ideal. Në anën tjetër, shkaku i vërtet (shkaku real) arsyeton qenien e...
Read More

Histori 20 vjecare

Profesionalizëm

Dedikim ne pune

Botimet më të fundit

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.