PËRJETIME POETIKE

PËRJETIME POETIKE

PËRJETIME POETIKE VIRON KONA THASHË, TË BËHEM EDHE UNË POET -satirë- Kur shihja aq shumë libra, radhë-radhë me aq shumë fletë, të shkruara, të bukur shkruara, thashë të bëhem dhe unë poet. Leximin e gazetave e braktisa, nga fjalëkryqet dhe...
Read More
THËNIA E DITËS
THËNIA E DITËS
OBELISK 219

OBELISK 219

Revistës Letraro Artistike “OBELISK” Nr. 219, Shtator 2019 www.botimetada.com Periodike letraro-artistike Viti XI-të i botimit - Nr.219 Del në datë 15 të çdo muaji. Rregjistruar në ISSN International Centre 45 rue de Turbigo, 75003 PARIS FRANCE Adresa e redaksisë: Rruga...
Read More
Dosja e hapur

Dosja e hapur

Në këtë fundgushti një titulli ri nën logon e shtëpisë botuese “ADA”. Autori Tomorr Dhrimo vjen me vëllimin me tregime “Dosja e hapur”.   Titulli: Dosja e hapur Autori: Tomorr Dhrimo   Korrektor: Pajtim Çaushi   Botimi i parë, 2019...
Read More
Një zë në park

Një zë në park

Trokitja e saj ishte e ndrojtur. Shkruante në facebook ca statuse, që nuk ishin gjëra të rëndomta e vogëlsira të kota e vanitoze, por kishin esencën e prozës së shkurtër artistike. Në ato pak rrjeshta kishte botë, kishte ravijëzim karakteresh,...
Read More

Histori 20 vjecare

Profesionalizëm

Dedikim ne pune

Botimet më të fundit

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.