Kreu2019-01-19T22:23:10+00:00
LADY

LADY

Lady nuk është delikatesë porcelani! Nuk është sipërfaqe që qepet e shqepet sipas dëshirave, joshjeve, vizionit të rrobaqepsit amator-njeri. Lady është përfaqësi e një personaliteti unik, që ka në përmbajtje të gjitha ngjyrat e ylberit. Është kordoni që sjell krijesa...
Read More
ZËRAT E SHPIRTIT

ZËRAT E SHPIRTIT

Këtë fundjavë shtëpia botuese “ADA” sjell për lexuesit botimin e saj më të fundit. “Zërat e shpirtit”- Poezi Autor: Muça Vladimir E mail: vladimir_muça@yahoo.com Redaktor: Piro Minguli Korektor letrar: Lutfi Duka Punimi kompjuterik: Fatmir Minguli Disenjo e ballinës: Eri Hoxha...
Read More
TË RENDËSH I LIRË

TË RENDËSH I LIRË

Në këtë stinë pranvere ODISE PLAKU vjen sërish nën logon e shtëpisë botuese “ADA” me novelën e re “Të rendësh i lirë” Autor: ODISE PLAKU Redaktor: SHKELZEN XHOXHI Faqosja: SIRGEN VESELI Botimi i parë, 2019 ISBN: 978-9928-296-09-2 Përgatiti për botim:...
Read More
ENGJËJ TË VRARË

ENGJËJ TË VRARË

Nga botimet më të fundit të shtëpisë botuese "ADA" Titulli : ENGJËJ TË VRARË Autor: PALI SHTËMBARI Redaktor: Albert Habazaj Kopertina: Lefter Shtëmbari (pikturë në vaj) Botimi i parë, 2019 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 14x20cm Të gjitha...
Read More
LEGJIONARËT

LEGJIONARËT

Një libër interesant i punuar me dashuri e profesionalizëm nga staticieni dhe studiuesi sportiv FLORENT HOXHA është botimi më i fundit i shtëpisë botuese “ADA”     VËLLIMI I DYTË (1939-2018) LÉGIONNAIRES SECOND EDITION   Titulli: Legjionarët /Legionnaires Autori: Florent...
Read More
PËR  MË  SHUMË  PËRGJEGJËSI  E  KUJDES  PËR  GJUHËN SHQIPE

PËR  MË  SHUMË  PËRGJEGJËSI  E  KUJDES  PËR  GJUHËN SHQIPE

Normëshkelësit duhet të jenë të vetëdijshëm për dëmin që i shkaktojnë gjuhës shqipe PËR  MË  SHUMË  PËRGJEGJËSI  E  KUJDES  PËR  GJUHËN SHQIPE nga Gjovalin SHKURTAJ     Shqipja vijon të jetë nën trysninë e shkruesve dhe folësve të pakujdesshëm. Shteti...
Read More
OBELISK 215

OBELISK 215

Në treg numri më i fundit i revistës "OBELISK" OBELISK Nr. 215 NË KËTË NUMËR: -Për më shumë përgjegjësi e kujdes për gjuhën shqipe Nga Gjovalin Shkurtaj -Dritë në shtjellën e shpirtit njerëzor Nga (Hamdi) Erjon Muça -Cikël poetik nga:...
Read More

Histori 20 vjecare

Profesionalizëm

Dedikim ne pune

Botimet më të fundit

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.