KU LINDIN E VDESIN DASHURITË

KU LINDIN E VDESIN DASHURITË

Një tjetër libër vjen nga shtëpia botuese ADA Titulli: Ku lindin e vdesin dashuritë Autori : GURALI SPAHILLARI Redaktor letrar: Eris RUSI Recezent: Petrika RIZA Botimi i parë, 2020 ISBN: 978-9928-326-13-3 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 13.5x20cm Të...
Read More
PERËNDIM I DHIMBJES

PERËNDIM I DHIMBJES

Ky fillimmuaji nis me një botim të ri te shtëpia botuese ADA Titulli: Perëndimi i dhimbjes Autor: Floresha Zyberi (Qyra) Redaktor: Eris Rusi Përgatiti për botim: Roland Lushi ©Të gjitha të drejtat i përkasin autores ISBN: 978-9928-326-05-8 Botimi i parë,...
Read More
BISEDOJ ME MJELLMËN

BISEDOJ ME MJELLMËN

Titulli: BISEDOJ  ME MJELLMËN Autore: Delina Kreka Struktura grafike realizuar: Grafika “ADA”   ©Të gjitha të drejtat i përkasin autores ISBN: 978-9928-296-17-1   Botimi i parë, 2020   Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 14x20cm   Shtëpia botuese “ADA”...
Read More
IMAZHI YT

IMAZHI YT

  Nga botimet më të fundit të shtëpisë botuese ADA.   Titulli: Imazhi yt Autore: Gjyste Dajani Redaktor: Ded N. Luca (DENILUJA)   Botimi i parë,  2020 Përgatiti për botim: Roland Lushi   ©Të gjitha të drejtat i takojnë autores...
Read More
POEZI NGA MUSA VYSHKA

POEZI NGA MUSA VYSHKA

MUSA VYSHKA   MOS E KTHE KOKËN PAS (Mikut tim Fatos Arapi)   Mos e kthe kokën pas edhe në qofsh i fundit! Do të të vijë turp nga gjurmët që mbolle pa lavdi. Mos i jep dorën kurrë dinakut...
Read More
POEZI NGA VLADIMIR MUÇA

POEZI NGA VLADIMIR MUÇA

SHIU Vështroj qiellin, kur bie shi Pas çdo dite një teatër postjerë Bromuar në pasqyrë më shfaqesh Ti, Në çast largoj një ëndërr të pavlerë. Në çastin kur rruga rrymon, E pashmangëshme si besimi Ilir; Në pavionin e zemrës pushon...
Read More
OBELISK Nr. 228

OBELISK Nr. 228

  Sot ai ka ditëlindjen por nuk është më midis nesh fizikisht. Revista “OBELISK” numrin më të fundit ia ka kushtuar tërësisht mikut të saj, Shkëlzen Zalli, që botoi shumë e shumë libra tek botimet “ADA”.  Ai do të kujtohet...
Read More

Histori 20 vjecare

Profesionalizëm

Dedikim ne pune

Botimet më të fundit

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.