Arkiva 20192020-01-11T23:26:30+01:00

TORAKS

Ai u vendos në Tiranë që kur ishte ende në vitet shkollore dhe, pas studimeve, filloi punë si redaktor në revistën prestigjioze “Ylli”, e cila, për koicidencë të një sensi supersticioz, i kishte [...]

Load More Posts

Librat më të fundit