Arkiva 20192020-01-11T23:26:30+01:00

HOTELI MISTERIOZ

....Në këtë libër, autori shkruan: për njeriun, jetën, vdekjen, dashurinë, lirinë, robërinë, ndërgjegjen, religjionin, turmën, vetminë, të vërtetën, gënjeshtrën, jetesën, mbijetesën, modestinë, mendjemadhësinë dhe urtësinë. Ai shkruan shkurt e qartë..... Autori : DENILUJA [...]

E DUA DRITEN

Fundjava vjen te Botimet “ADA” me një libër me poezi të autores Natasha Shule Titulli: E DUA DRITËN - POEZI AUTORE: NATASHA SHULE REDAKTORE: GERTA BANDILLI Botimi i parë, 2019 ISBN: 978-9928-296-62-7 Përgatiti [...]

Load More Posts

Librat më të fundit