About Roland Lushi

This author has not yet filled in any details.
So far Roland Lushi has created 14 blog entries.

LARGOJE TË KEQEN

Në këtë fillim jave shtëpia botuese “ADA” sjell për lexuesit e saj botimet më të fundit:   TITULLI: LARGOJE TË KEQEN AUTORI: Ded Nikoll Luca (DENILU) REDAKTOI: OLTJONA SELAMAJ   Kopertina Medi Belortaja CIP Katalogimi në botim BK Tiranë Luca, Ded N. Largoje të keqen: epigrame / Denilu ; red. Oltjona Selamaj. Tiranë : Ada, [...]

LARGOJE TË KEQEN2019-02-06T11:58:13+00:00

Revista OBELISK 212

Doli numri i ri i revistës letraro-artistike 'OBELISK" Nr 212 Në këtë numër “ÇMIMET OBELISK 2018” NJË SHËRBIM I RI NGA SHTËPIA BOTUESE “ADA” Revista”OBELISK”, gjendet në librarinë pranë Qendrës Stefan (Sheshi Avni Rustemi),librari Art’s pranë bustit “Zogu I” dhe librarinë “ADA” pranë redaksisë, në adresën: Rruga “Mihal Grameno” Pall. 32 Ap.7 (pranë Shkollës së [...]

Revista OBELISK 2122019-01-06T20:37:22+00:00

MESAZHE NGA LART

Shtëpia botuese “ADA” publikon botimin e saj më të fundit. Është një emër i njohur i letrave shqipe, IRMA KURTI, që vjen me vëllimin e saj me poezi “Mesazhe nga lart” Redaktore: Enkelejda Kurti Ghisalberti Kopertina: Biagio Fortini © 2018 Irma Kurti Të gjitha të drejtat të rezervuara. Botimi i parë, 2018. ISBN: 978-9928-269-23-2 Përgatiti [...]

MESAZHE NGA LART2018-11-27T21:54:42+00:00

OBELISK 211

    Në treg numri i ri i revistës letraro-artistike 'OBELISK" Nr 211 NJË SHËRBIM I RI NGA SHTËPIA BOTUESE “ADA” Revista”OBELISK”, nga muaji shkurt 2018 e në vazhdim do gjendet në librarinë pranë Qendrës Stefan (Sheshi Avni Rustemi),librari Art’s pranë bustit “Zogu I” dhe librarinë “ADA” pranë redaksisë, në adresën: Rruga “Mihal Grameno” Pall. [...]

OBELISK 2112018-11-28T14:49:16+00:00

NA BASHKOI POEZIA

Një libër në formë antologjie, jo mbi një bazë të mirëfilltë shkencore letrare, por me një dëshirë të paqtë të krijuesve për t’u përballur me lexuesit e tij vjen nën logon e shtëpisë botuese “ADA” Tiulli: Na bashkon poezia Përgatiti për botim: YMRIJE BEQIRI Kosovë ILMI DERVISHI Shqipëri Botimi i parë, 2018 ISBN: 978-9928-269-31-7 Formati [...]

NA BASHKOI POEZIA2018-09-07T16:47:45+00:00

OBELISK 204

NË TREG NUMRI MË I FUNDIT I REVISTËS LETRARO-ARTISTIKE "OBELISK" Nr. 204 EDITORIAL - DRAMA RAMA ME TEATRIN KOMBËTAR NGA ARMIR SHKURTI ... - Rudyard Kipling në shqipërimin e mjeshtrave Në BRENDËSI: E VËRTETA - nga Astrit BLLACA - TË JESH ME TY - nga SPIRO PODARAS - VETVETJA DHE TË PAVULLNETSHMIT E DIJES nga [...]

OBELISK 2042018-04-19T10:05:34+00:00

SHITËSI I VOGËL I KEKËVE

Autori: Viron Kona “Shitësi i vogël i kekëve”1, Novelë për fëmijë   Redaktor: Sejdo Harka Redaktor letrar: Prof. Murat Gecaj Recensentë: Sokol Demaku, Bashkim Saliasi Piktore: Eni Jakupi   @ Gjitha të drejtat janë të autorit ISBN... 978-9928-244-72-7   Kontakt me autorin: konaviron@yahoo.com Cel: 0692499995     Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 [...]

SHITËSI I VOGËL I KEKËVE2018-04-10T10:35:28+00:00

NOSTALGJIA KA KRAHË SHQIPONJE

Autori: Pierfranco Bruni Titulli: Nostalgjia ka krahë shqiponje   @ Të gjitha të drejtat e Autorit Përktheu në shqip nga origjinali Arjan Th. Kallço   Botimi i parë, 2018 ISBN: 978-9928-244-89-5   Përgatiti për botim: Roland Lushi   Formati : 13.5x20cm   Të gjitha të drejtat i takojnë autorit     Shtëpia botuese “ADA” Adresa: [...]

NOSTALGJIA KA KRAHË SHQIPONJE2018-04-10T10:27:54+00:00

STINA E QERSHIVE

Titulli : Stina e qershive Autori : Bledar Koçi Redaktor: Demir Gjergji © autori, 2018 Botimi i parë, 2018 ISBN: 978-9928-244-86-4 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 13.5x20cm   Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Cel: 068 22 190 16 Tiranë, mars 2018   CIP Katalogimi në botim BK Tiranë Koçi, [...]

STINA E QERSHIVE2018-04-09T17:09:18+00:00

Dy brigjet e shpirtit

  Violeta Hoxhaj Hysenaj   Redaktor: Demir Gjergji   Botimi i parë, 2018   Përgatiti për botim: Roland Lushi   Formati : 13.5x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autores   Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7 www. botimetada.com Cel: 068 22 190 16 Tiranë, shkurt 2018   CIP Katalogimi në [...]

Dy brigjet e shpirtit2018-04-09T17:00:21+00:00