TAKIM ME BUKOWSKIN

Nga publikimet më të fundit të shtëpisë botuese “ADA” Titulli: Takim me Bukowskin Autore: Fatbardha Sulaj Redaktor: Agron Shele Korrektore: Julia Arti grafik: Altin Sulaj Kopertina: Fatbardha Sulaj Botimi i parë, 2020 ISBN: 978-9928-296-75-7 Përgatiti për botim: Roland Lushi ©Të gjitha të drejtat i takojnë autores Shtypur në shtypshkronjën e shtëpisë botuese “ADA” Shtëpia botuese [...]

TAKIM ME BUKOWSKIN2020-01-28T16:09:28+01:00

Parapsikologjia e kohës së “UNIT”

Libri i ri i autorit Ded Nikoll Luca me titull "Parapsikologjia e  kohës së  "UNIT" është një mundësi e së vërtetës që ajo ta rifitojë terrenin e realitetit njerëzor; është hapësira ku bëhet i dukshëm dallimi i të vërtetave për veten tonë dhe mundësia e shqiptimit të tyre për Tjetrin. Krijimtaria e autorit Deniluja është [...]

Parapsikologjia e kohës së “UNIT”2020-01-11T16:45:13+01:00