KU LINDIN E VDESIN DASHURITË

Një tjetër libër vjen nga shtëpia botuese ADA Titulli: Ku lindin e vdesin dashuritë Autori : GURALI SPAHILLARI Redaktor letrar: Eris RUSI Recezent: Petrika RIZA Botimi i parë, 2020 ISBN: 978-9928-326-13-3 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 13.5x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autorit Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. [...]

KU LINDIN E VDESIN DASHURITË2020-07-02T13:31:11+01:00

PERËNDIM I DHIMBJES

Ky fillimmuaji nis me një botim të ri te shtëpia botuese ADA Titulli: Perëndimi i dhimbjes Autor: Floresha Zyberi (Qyra) Redaktor: Eris Rusi Përgatiti për botim: Roland Lushi ©Të gjitha të drejtat i përkasin autores ISBN: 978-9928-326-05-8 Botimi i parë, 2020 Formati : 14x20cm Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr.Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Tiranë Cel: 068 [...]

PERËNDIM I DHIMBJES2020-07-02T13:27:45+01:00

BISEDOJ ME MJELLMËN

Titulli: BISEDOJ  ME MJELLMËN Autore: Delina Kreka Struktura grafike realizuar: Grafika “ADA”   ©Të gjitha të drejtat i përkasin autores ISBN: 978-9928-296-17-1   Botimi i parë, 2020   Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 14x20cm   Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Cel: 068 22 190 16 Tiranë, qershor 2020   [...]

BISEDOJ ME MJELLMËN2020-06-30T11:04:32+01:00

IMAZHI YT

  Nga botimet më të fundit të shtëpisë botuese ADA.   Titulli: Imazhi yt Autore: Gjyste Dajani Redaktor: Ded N. Luca (DENILUJA)   Botimi i parë,  2020 Përgatiti për botim: Roland Lushi   ©Të gjitha të drejtat i takojnë autores   Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Mihal Grameno Pall. 32 Cel: 068 22 190 16 Tiranë, [...]

IMAZHI YT2020-06-29T12:21:29+01:00

POEZI NGA VLADIMIR MUÇA

SHIU Vështroj qiellin, kur bie shi Pas çdo dite një teatër postjerë Bromuar në pasqyrë më shfaqesh Ti, Në çast largoj një ëndërr të pavlerë. Në çastin kur rruga rrymon, E pashmangëshme si besimi Ilir; Në pavionin e zemrës pushon Shpërvjelur në gonxhe, një dëshirë. Njeriu kotësirë, mbyllur mediton, Mendohet për një gënjeshtër të re. [...]

POEZI NGA VLADIMIR MUÇA2020-06-27T19:20:18+01:00

LOTËT E NJË NËNE

Ky libër i kushtohet mbesës sime Rivja Fiora, që u kthye në engjëll në moshën më të bukur të rinisë. Në respekt të dhembjes së prindërve të saj, Rizait dhe Vjollcës, që i falën dashuri e dedikim, vëllait, Rivjos,  që e mban në zemër kujtimin e motrës si dhe Marjusit që e deshi dhe e [...]

LOTËT E NJË NËNE2020-06-27T10:32:20+01:00

SIKUR TË MOS ISHTE SHTATOR

Një tjetër libër interesant tek botimet ADA.     Titulli: Sikur të Autor: Gerta Bandilli Redaktor: Arjan Kallço   Përgatiti për botim: Roland Lushi   ©Të gjitha të drejtat i përkasin autores   ISBN: 978-9928-326-12-6 Botimi i parë, 2020 Formati : 14x20cm   Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr.Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Tiranë Cel: 068 22 [...]

SIKUR TË MOS ISHTE SHTATOR2020-06-23T11:05:18+01:00

DO NA VIJË PRANVERA

Një tjetër libër këtë fundjavë nga shtëpia botuese ADA Titulli:  Do na vijë Pranvera Autor: Luan Kaman Çipi Redaktor: Arta Çipi Botimi i parë: 2020 Përgatiti për botim: Roland Lushi ISBN: 978-9928-326-10-2 Formati : 14x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autorit Shtypur në shtypshkronjën e shtëpisë botuese ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal [...]

DO NA VIJË PRANVERA2020-06-20T14:59:06+01:00

MË ZGJON NJË MALL

Nga Botimet më të fundit të shtëpisë botuese ADA   Autor : Besnik  Bedollari                                                                                                                 Titulli : Më zgjon një mall Redaktor e recensent : Prof. As. Dr. Agron Agolli Kopertina : Fiona (Gjalli) Bedollari Botim i parë, 2020                                                                                                                                ISBN: 978-9928-326-06-5                                                                                                                                  Formati : 14x20cm ©: Të gjitha të drejtat i takojnë autorit   Shtëpia botuese “ADA” [...]

MË ZGJON NJË MALL2020-06-18T13:19:41+01:00

PSE BËJMË KËSHTU

Nga Botimet më të fundit të shtëpisë botuese ADA   Titulli: Pse bëjmë kështu Autori: Kujtim Hajdari   Botimi i parë, 2020 ISBN: 978-9928-326-09-6   Përgatiti për botim: Roland Lushi   Formati : 14x20cm   Të gjitha të drejtat i takojnë autorit   Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7 www. botimetada.com [...]

PSE BËJMË KËSHTU2020-06-17T11:44:51+01:00