OBELISK 214

Doli numri i ri i revistës letraro - artistike "OBELISK" Nr.214 SHEN VALENTINI NE OBELISK 14 Shkurti është rasti tipik kur festohet një festë që, pavarësisht origjinës së paqartë apo të pasaktësuar nga historia, e forcon traditën çdo vit e më tepër. Mendohet që Shën Valentini ka lindur në Interamna Nahars, që sot njihet si [...]

OBELISK 2142019-03-01T21:28:48+01:00

Obelisk 213

Doli numri i ri i revistës letraro - artistike "OBELISK" Nr.213 Organ i Shtëpisë Botuese”ADA” www.botimetada.com Periodike letraro-artistike Viti XI-të i botimit - Nr.213 JANAR 2019 Del në datë 15 të çdo muaji. Rregjistruar në ISSN International Centre 45 rue de Turbigo, 75003 PARIS FRANCE ISSN:2225-78-96 Adresa e redaksisë: Rruga : Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 [...]

Obelisk 2132019-03-01T20:46:47+01:00

Revista OBELISK 212

Doli numri i ri i revistës letraro-artistike 'OBELISK" Nr 212 Në këtë numër “ÇMIMET OBELISK 2018” NJË SHËRBIM I RI NGA SHTËPIA BOTUESE “ADA” Revista”OBELISK”, gjendet në librarinë pranë Qendrës Stefan (Sheshi Avni Rustemi),librari Art’s pranë bustit “Zogu I” dhe librarinë “ADA” pranë redaksisë, në adresën: Rruga “Mihal Grameno” Pall. 32 Ap.7 (pranë Shkollës së [...]

Revista OBELISK 2122019-03-21T21:57:27+01:00

OBELISK 211

    Në treg numri i ri i revistës letraro-artistike 'OBELISK" Nr 211 NJË SHËRBIM I RI NGA SHTËPIA BOTUESE “ADA” Revista”OBELISK”, nga muaji shkurt 2018 e në vazhdim do gjendet në librarinë pranë Qendrës Stefan (Sheshi Avni Rustemi),librari Art’s pranë bustit “Zogu I” dhe librarinë “ADA” pranë redaksisë, në adresën: Rruga “Mihal Grameno” Pall. [...]

OBELISK 2112018-11-28T14:49:16+01:00

OBELISK 204

NË TREG NUMRI MË I FUNDIT I REVISTËS LETRARO-ARTISTIKE "OBELISK" Nr. 204 EDITORIAL - DRAMA RAMA ME TEATRIN KOMBËTAR NGA ARMIR SHKURTI ... - Rudyard Kipling në shqipërimin e mjeshtrave Në BRENDËSI: E VËRTETA - nga Astrit BLLACA - TË JESH ME TY - nga SPIRO PODARAS - VETVETJA DHE TË PAVULLNETSHMIT E DIJES nga [...]

OBELISK 2042018-04-19T10:05:34+01:00

Revista Obelisk 193-194

Neser numri i ri i revistes letraro-artistike OBELISK Nr 193-194. Materiale interesante. Emra te njohur e te rinj. LEXONI QE T'JU LEXOJNE!... SHENIM: Ky numer gjendet tek kioska prane Bibliotekes Kombetare. Tek Libraria Qendra Stefan (Prane sheshit Avni Rustemi) Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vehicula condimentum velit, quis hendrerit urna mattis [...]

Revista Obelisk 193-1942017-10-26T20:37:10+01:00

Revista Obelisk Nr.192

SHENIM: Ky numer gjendet tek kioska prane Bibliotekes Kombetare. Tek Libraria Qendra Stefan (Prane sheshit Avni Rustemi) Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vehicula condimentum velit, quis hendrerit urna mattis vitae. Phasellus mollis malesuada ex, sit amet congue est. Duis suscipit, elit a elementum pellentesque, turpis lacus pharetra diam, nec fermentum nunc [...]

Revista Obelisk Nr.1922017-10-16T21:01:38+01:00

Revista Obelisk Nr 191

SHENIM: Ky numer gjendet tek kioska prane Bibliotekes Kombetare. Tek Libraria Qendra Stefan (Prane sheshit Avni Rustemi) Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vehicula condimentum velit, quis hendrerit urna mattis vitae. Phasellus mollis malesuada ex, sit amet congue est. Duis suscipit, elit a elementum pellentesque, turpis lacus pharetra diam, nec fermentum nunc [...]

Revista Obelisk Nr 1912017-10-16T21:03:42+01:00

Revista Obelisk Nr.189

SHENIM: Ky numer gjendet tek kioska prane Bibliotekes Kombetare. Tek Libraria Qendra Stefan (Prane sheshit Avni Rustemi) Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vehicula condimentum velit, quis hendrerit urna mattis vitae. Phasellus mollis malesuada ex, sit amet congue est. Duis suscipit, elit a elementum pellentesque, turpis lacus pharetra diam, nec fermentum nunc [...]

Revista Obelisk Nr.1892017-10-16T21:03:52+01:00

Revista Obelisk 188

SHENIM: Ky numer gjendet tek kioska prane Bibliotekes Kombetare. Tek Libraria Qendra Stefan (Prane sheshit Avni Rustemi) Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vehicula condimentum velit, quis hendrerit urna mattis vitae. Phasellus mollis malesuada ex, sit amet congue est. Duis suscipit, elit a elementum pellentesque, turpis lacus pharetra diam, nec fermentum nunc [...]

Revista Obelisk 1882017-10-16T21:04:07+01:00