OBELISK Nr.223

Në treg numri më i fundit i revistës “OBELISK” Nr.223 JANAR 2020 Në brendësi: EDITORIAL -PSE? Nga Botuesi -Lasgushi nën ritmin daktil nga Erget Cenolli -DERA E LEMES Nga Jani Duri -Cikël poetik nga Oliana Dadolli -Cikël poetik nga Lulzana Dauti -Cikël poetik nga Kujtim Hajdari -Tregim SHAMIA ME TRËNDELINË nga VITA BLLOSHMI KOZELI -Tregim [...]

OBELISK Nr.2232020-06-10T15:18:27+01:00

BISEDË ME VETEN

Sot jetojmë në një kohë ku gjithçka priret drejt kompleksitetit. I vetmi shpëtim është të mendojmë dhe përmes mendimeve t’iu japim kuptim gjurmëve që lëmë pas...   Bisedë me veten - poezi - Autori:  Fatjon Kadillari Redaktor letrar: Eris Rusi Redaktor gjuhësor: Flutura Kamberi Përkujdesja grafike: Brolin Dakoli Pikturoi imazhin: Erblin Dedja   Botimi i [...]

BISEDË ME VETEN2019-09-27T13:16:20+01:00

ZJARRE DHE …FLLAD

Miku ynë Basir Bushkashi sot ka ditëlindjen. E ne i urojmë edhe shumë vite të tjera të lumtura. Në këtë ditë të bukur për të, shtëpia botuese “ADA” publikon edhe librin e tij më të fundit.   Titulli: ZJARRE DHE... FLLAD Autor: Basir Bushkashi Redaktor: Kujtim Stana Recensent: Gegë Tusha Kopertina: Agron Sejamini Arti grafik: [...]

ZJARRE DHE …FLLAD2019-03-01T16:51:39+01:00

8 vjet OBELISK

E mendova më të lehtë shkrimin e kësaj përshëndetje në këtë 8-vjetor të revistës, por ja që s’qenka kështu.E para, sepse unë nuk jam mësuar të flas për vete dhe e dyta, sepse çdo numër i saj për mua është një emocion. Tetë vite revistë nuk janë shumë, por nuk janë edhe pak. Filloi me entuziazëm, siç fillojnë tërë punët e më [...]

8 vjet OBELISK2019-11-21T14:28:37+01:00

Revista Obelisk 183

SHENIM: Ky numer gjendet tek kioska prane Bibliotekes Kombetare. Tek Libraria Qendra Stefan (Prane sheshit Avni Rustemi) Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vehicula condimentum velit, quis hendrerit urna mattis vitae. Phasellus mollis malesuada ex, sit amet congue est. Duis suscipit, elit a elementum pellentesque, turpis lacus pharetra diam, nec fermentum nunc [...]

Revista Obelisk 1832017-10-16T21:07:54+01:00