OBELISK 211

 

 

Në treg numri i ri i revistës letraro-artistike ‘OBELISK” Nr 211

NJË SHËRBIM I RI
NGA
SHTËPIA BOTUESE “ADA”

Revista”OBELISK”, nga muaji shkurt 2018 e në vazhdim do gjendet në librarinë pranë Qendrës Stefan (Sheshi Avni Rustemi),librari Art’s pranë bustit “Zogu I” dhe librarinë “ADA” pranë redaksisë, në adresën:
Rruga “Mihal Grameno” Pall. 32 Ap.7 (pranë Shkollës së Baletit) si dhe me abonime.
Gjithashtu mjafton një telefonatë nga ana juaj dhe ne mund t’ju sjellim librat e botuar në shtëpinë botuese “ADA” dhe revistën letrare-artistike “OBELISK” në adresën, që ju doni pa kosto shtesë.
Cel:+355 68 22 19 016

2018-11-28T14:49:16+00:00