Poezi2018-02-10T17:04:56+01:00

O nënoke

Sa here lexoj poezite e Lumturi Plakut me duket se shoh edhe imazhin e saj ngjitur si gjithmone ne nje nga skenat e fjales se bukur , per te artikuluar copeza dhe pasazhe [...]

ATJE DUA…

Autore: TRANDAFILE MOLLA Redaktor: Roland LUSHI Botimi i parë, 2017 ISBN 978-9928-244-56-7 Formati : 12x20cm Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 16 www.botimetada.com Tiranë, nëntor [...]

Load More Posts

Librat më të fundit