AROMË FRYMËZIMI

…Udhëtoja në iluzione, zgjohesha në emocione dhe jetoja në një realitet brenda ëndrrës. Nën petkun e minutave të mesnatës të idealizoja, nën eshtrat e shpirtit të flisja. Dozat e frymëzimit nisën të rridhnin vetë, pa mundim, thjesht duke sjellë nëpër...
Read More

KUR TË MERR MALLI

Këtë fillimjavë një botim i ri nga shtëpia botuese ADA   Titulli: Kur të merr malli Të dhëna historike dhe Etnografike të fshatit Malshovë Autor: Arqile Jonuzi   Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7 www. botimetada.com...
Read More

DASHURI DHE JETË

Një libër interesant vjen këtë fillimjavë te Botimet ADA me vargje plot dashuri dhe jetë Titulli: Dashuri dhe jetë Autore: Lumnie Hoti ( Cota Luna) Redaktor: Zyba Hysa Kopertina: Kristi Bashmili     Botimi i parë: 2022 Formati : 14x20cm...
Read More

NË FLATRAT E KUJTIMIT

Një tjetër botim nga shtëpia botuese ADA nga një autore tashmë e njohur   Në flatrat e kujtimit Autore: Adile Baleta (Dishani)   Formati: 14x20cm   Të gjitha të drejtat i takojnë autores   Shtëpia botuese “ADA”   Adresa: Rr....
Read More

E DUA ZGJUAR ËNDRRËN TIME

Një tjetër botim nën logon e shtëpisë botuese ADA   Titulli: E dua zgjuar ëndrrën time Poezi Autore: Behare Daja Kasa Redaktor: Ismet Mehmeti   Botimi i parë: 2022 Formati: 14x20cm   Përgatiti për botim: Roland Lushi   Shtëpia botuese...
Read More

OBELISK 258

Në treg numri më i fundit i revistës, OBELISK 258 Organ i Shtëpisë Botuese”ADA” www.botimetada.com Periodike letraro-artistike Viti XV-të i botimit - Nr.258 JANAR 2023 Del në datë 15 të çdo muaji.   Rregjistruar në ISSN International Centre 45 rue...
Read More

PLAGË KUAJSH

  “Plagë kuajsh” - Poezi Autori : AGRON ELEZI Redaktor : VIOLA ELEZI Recezent: ERIS RUSI DHE ARJAN KALLCO Punoi kopertinën: SPARTAK ELEZI LEDI NAKO Formati : 14x20cm   Të gjitha të drejtat i takojnë autorit   Përgatiti për botim:...
Read More

Histori 20 vjecare

Katalog

Njoftime

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.