OBELISK 241-242

  NE TREG NUMRI MË I FUNDIT I REVISTËS OBELISK   Obelisk 241-242 Organ i Shtëpisë Botuese”ADA” www.botimetada.com Periodike letraro-artistike Viti XIII-të i botimit - Nr.239-240 GUSHT- SHTATOR 2021 Del në datë 15 të çdo muaji.   Rregjistruar në ISSN...
Read More

SHKALLËT E JETËS

Shkallët e jetës Poezi Autori: Astrit Bulla   Botimi i parë: 2021   ISBN: 978-9928-326-91-1 Formati : 14x20cm   Të gjitha të drejtat i takojnë autorit   Përgatiti për botim: Roland Lushi   Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno...
Read More

OH, Ç’VITE TË VRARA!

…Tek libri ku gjejmë shpërthimin shpirtnuer të Bajames, ajo që zapton sot lexuesin asht e “pabesueshmja” dashuni për jetën, shoqninë e familjen! Asht pikrisht ajo dalta që në Gurin tonë, Bajamja, ka daltue dashuninë e shpresën për t’ ardhmen (cila...
Read More

TË DUA EVA!

Një tjetër libër nga shtëpia botuese ADA këtë javë:   Të dua Eva! Novelë   Autore: Myzejen Bajraktari Redaktoi: Kujtim AGALLIU     Botimi i parë: 2021   ISBN: 978-9928-326-90-4 Formati : 14x20cm   Të gjitha të drejtat i takojnë...
Read More

GUERNIKË E RE

Poeti Dritan Thomaraj vjen me vëllimin e ri poetik “Guernikë e re”. Kemi në këtë vëllim (të dytë), një klaviaturë poetike solide në tematikë dhe stil. Një rreth tematik ku dominojnë gjendjet e revoltës e dëshpërimit, vetmisë e melankolisë, një...
Read More

PËRTEJ FJALËVE

  Titulli i librit: Përtej fjalëve Titulli i origjinalit: Oltre le parole Autore: Rosy Gallace Përkthyese: Irma Kurti Redaktor: Sejdin Cekani   © 2021 Rosy Gallace Të gjitha të drejtat të rezervuara.   Botimi i parë, 2021.   ISBN: 978-9928-326-89-8...
Read More

MONOGRAFI E JETËS SIME

  ... Autori i këtij libri, nuk ka patur, as ditar dhe as shënime, por një kujtesë brilante. Kjo kujtesë e tij dhe shkrimi i tij me fakte të rëndësishme dhe të detajuara si të kishte qënë historian i arsimuar,...
Read More

Histori 20 vjecare

Katalog

Njoftime

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.