ME PISKAMË SHPËRNDAJ RETË…

… Endja nëpër shtigjet e kujtesës dhe përditshmërisë, vjen si një udhëtim poetik i veçantë deri në befje, në poezitë e autorit, në këtë kohë trazimesh dhe baticash të egra, ku duket se vetëm fjala ende nuk e ka humbur...
Read More

SPIRANCA E SHPIRTIT

...Poezia për autorin është si ditar, ku ai hedh trillet e jetës, pengjet, dëshirat, por edhe të përditshmen e trazuar. Një jetë intensive që jetohet me përkushtim përmes punës, familjes, miqve e librave. Por pa braktisur pasionet dhe deshirën për...
Read More

Obelisk 251 Organ i Shtëpisë Botuese”ADA” www.botimetada.com Periodike letraro-artistike Viti XIV-të i botimit - Nr.251 QERSHOR 2022 Del në datë 15 të çdo muaji.   Rregjistruar në ISSN International Centre 45 rue de Turbigo, 75003 PARIS FRANCE ISSN: 2225-7896  ...
Read More

SI TA BËJ TË FLASË?…

... Kur përfundon leximin e këtij vëllimi poetik kaq magjik të Florenc Allmuçës sikur të shoqëron jehona muzikore e ritmet e vargjeve, shkëlqimi i figurave artistike dhe gjetjet e befasishme me imazhet që vështirë se shlyhen lehtë.   Autori: Florenc...
Read More

JETË NË QELQ

Ngjarje që zhvillohen në Olimp e gërshetohen me të përditshmen e sotme jepen me një finesë e aq bukur sa librin e lexon me një frymë...   Titulli: Jetë në qelq Autore: Tefta MUSTA       Botimi i parë:...
Read More

MIRDITA NË RRAHJET E ZEMRËS

Udhëtojmë me poeten në këtë vëllim të përkryer në Mirditën kreshnike. Na merr për dore të vallzojmë me zanat lozonjare, të dëgjojmë jehonën e bjeshkës, të kundrojmë aromën e tërfilit e admirojmë shqiponjat që ulen mbi lisat e lartë gjer...
Read More

Java te Botimet ADA fillon me një libër interesant   Titulli: Orët e mbrapshta të një qyteti Autor: Pirro Shtika Redaktor: Edmond Shallvari   Botimi i parë: 2022 ISBN: 978-9928-362-47-6 Formati : 14x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autorit...
Read More

Histori 20 vjecare

Katalog

Njoftime

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.