...Vargu i saj është rreze drite, bukuri hëne,  lule mijërangjyrëshe, tufan, fllad pranveror, vesë mëngjesi, pra poezia e saj është Ylber. Bukuria e saj shpirtërore shfaqet me madhështi në poezitë e këtij libri...   Autore: MARINA PRENGA Titulli: Deti i ëndrrave...
Read More

UDHËTOJ ME LUTJEN

...I mrekullueshëm është Perëndia ynë, edhe e mrekullueshme krijesa e tij. Kur Ungjilli, edhe Letrat e Apostujve, bëhen realiteti ynë i përditshëm, fillojmë të shikojmë më qartë sesa naive kanë qenë konceptimet tona të mëparshme për Perëndinë, edhe jetën në...
Read More

OBELISK 266

Në treg numri më i fundit i revistës Obelisk 266   Organ i Shtëpisë Botuese”ADA” www.botimetada.com Periodike letraro-artistike Viti XV-të i botimit - Nr.266 SHTATOR 2023 Del në datë 15 të çdo muaji.   Rregjistruar në ISSN International Centre 45...
Read More

VDEKJA E MORTIT

... Atë çast që të tjerët e quanin «Ora e fundit», Dini e imagjinonte si fillimin e një jete të re. Por sesi, e se çfarë jete do të qe, as ai vetë nuk gjente një përgjigje të qartë. Me...
Read More

Kolorit ndjenjash / Le couleur des sentiments

… Teksa ndalesh e vështron nëpër vargjet e poetes Zyra Ahmetaj, domosdo se bëhesh shtegtar i pashmangshëm nëpër atë udhë muzash, ku laryshia e temave dhe estetika e vargut padyshim, se të shpie të përballesh me emocione të pafundme…  ...
Read More

VAJZA ME SY SMERALDI

Naim Jonuzi u lind në qytetin e Tiranës. I dhënë pas letërsisë, bëri që poezia, tregimi dhe romani të kultivohet tek ai në moshë të re. Në vitin 2015, autori boton librin e parë, ''Anija Plakë'', në poezi dhe prozë....
Read More

SYTHI I DASHURISË

...Në këtë libër mjafton pak që protagonistët të zgjohen nga ëndrrat dhe magjia e një ekzistence të tërë dhe të përballen me realitetin, të nisin të zbulojnë sekretet e të shkuarës, që ngjan të jetë përherë si një plagë e...
Read More

Histori 20 vjecare

Katalog

Njoftime

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.