Një grua si Emanuela

Një grua si Emanuela

  Tregim nga Valbona Bozgo Musai       Ulem në njërin prej kolltukëve të zyrës së Petrit, pronarit të shtëpisë botuese, një nga përkthyesit e së cilës jam. Duart e tij merren gjithnjë me diçka, sa herë që ndihet...
Read More
OBELISK  230

OBELISK 230

GËZUAR 75 VJETORIN E DITËLINDJES, PIRRO! Pirro Loli mbushi 75 vjeç. Gjithkush që don të shkruajë diçka për këtë shkrimtar, e ka shumë të vështirë, jo vetëm nga mosnjohja dhe indiferentizmi ynë si pjesë e krizës kulturore, por edhe se...
Read More
FJALË ZEMRE

FJALË ZEMRE

Kjo javë nis me një tjetër botim te shtëpia botuese”ADA”   Autore: Mariolla KOSTANDINI Redaktor letrar: Eris RUSI Punimi i kopertinës:             Tea Kostandini&Enxhi Kostandini   Përgatiti për botim: Roland Lushi   Formati: 13.5x20cm   Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr....
Read More
VARRET

VARRET

Këtë fundjavë një tjetër botim te shtëpia botuese “ADA”   Autori:(Hamdi) Erjon Muça Titulli: VARRET Redaktor: Fatmir Minguli Lektor: Vladimir Muça   Botimi i parë, 2020 ISBN: 978-9928-326-19-5   Përgatiti për botim: Roland Lushi   Formati : 13.5x20.5cm   Të...
Read More
KUR AKREPAT SHËNOJNË…

KUR AKREPAT SHËNOJNË…

Nuk di e di nëse këtë botim, do ta pasojnë botime të tjerë, apo do të mbetet i vetëm, asgjë nuk mund të them me siguri. Por një gjë e di me siguri maksimale. Këtë vëllim poetik ia dedikoj babait...
Read More
LËNDINA E LUMTURISË

LËNDINA E LUMTURISË

Këtë fundjavë një tjetër botim te shtëpia botuese ADA Titulli: Lëndina e lumturisë Autore: Gjyste Dajani Korrektor: Çelik Petriti:   Përgatiti për botim: Roland Lushi   ©Të gjitha të drejtat i përkasin autores ISBN: 978-9928-326-32-4 Botimi i parë, 2020 Formati...
Read More
KËNDVËSHTRIMI TJETËR I JETËS

KËNDVËSHTRIMI TJETËR I JETËS

  Nga botimet më të fundit të shtëpisë botues “ADA” Titulli: Këndvështrimi tjetër i jetës Autori: ARBEN TREBICKA Redaktoi: YLA NEZIRI Korrektoi: FLONJA ANDRANJI   Kopertina: ARBEN TREBICKA  (punim në akuarelë, e cila tregon se brenda një personi egziston një...
Read More

Histori 20 vjecare

Katalog

Njoftime

Botimet më të fundit

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.