L’angelo che illumina la mia penna – Poesie

Endrjus Fiora L’angelo che illumina la mia penna - Poesie   Botimi i parë, 2021   ISBN: 978-9928-326-68-3   Përgatiti për botim: Roland Lushi   Formati : 14cmx20cm   Të gjitha të drejtat i takojnë autorit   Shtëpia botuese “ADA”...
Read More

Një tjetër libër këttë javë nga Botimet ADA   Titulli: Brengë Autor: Niku Ramollari Redaktore: Alma Pire     Botimi i parë, 2021 Tirazhi: 100 kopje ISBN: 978-9928-326-67-6   Përgatiti për botim: Roland Lushi   Formati : 14cmx20cm   Të...
Read More

  Ky libërth po flinte. Nuk e zgjova unë, por zhurmat e grafomanëve… Ç’rrugë do zgjedhë, nuk e di. Është në dorë të tij… (Unë s’e ndihmoj dot më.) Autori   Titulli: Baloja mbeti pa gojë... Autor: Besnik L. Caka...
Read More

Nga botimet më të fundit të shtëpisë botuese ADA   Titulli: Qenia Autor: Briken  Zenuni Kopertina: Altin Ramo   Botimi i parë, 2021 Tirazhi: 200 kopje ISBN: 978-9928-326-60-7   Përgatiti për botim: Roland Lushi   Formati : 12.5x20cm   Të...
Read More

Libri “ESENCA… 2” ashtu si vëllimi i  pare i saj “ESENCA…1”  është një Bibël e vogël, plotë thënie të urta, që frymëzojnë drejtësi, moral, edukatë, shpresë, guxim, vullnet, krenari, dashuri, dituri, vetëbesim..., përvetësimi i të cilave i ndez njeriut një...
Read More

LARMI POETIKE

...Sa mosbesues po aq i befasuar, i drejtohem: – Në fund të secilës poezi, shoh emrin tënd!  Vërtetë, ti i ke shkruar? Ti je autori i tyre?  Në vend që të përgjigjej, u skuq në fytyrë, si një vajzë e...
Read More

Futbolli femëror shqiptar = Albanian womens football

  Një libër ineresant vjen sërish nën logon e shtëpisë botuese ADA nga i apasionuari dhe statisticieni tashmë i njohur FLORENT HOXHA   “Është mirë që të dimë fytyrat e çkëlqyera që kanë dalë në mes të racësë Shqiptare. Sa...
Read More

Histori 20 vjecare

Katalog

Njoftime

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.