Mjegulla e bardhë/White fog

Mjegulla e bardhë/White fog Poetry Shqipëroi: Delo ISUFI Redaktor: Viron KONA Recensent: Sadik BEJKO Kopertina : Rajashree Mohapatra   First Edition: 2021   ISBN: 978-9928-326-97-3 Format: 14x20cm   Copyright©️2021 by Delo ISUFI All rights reserved.   Prepared for publication: Roland...
Read More

  Në treg numri më i fundit i revistës letraro-artistike OBELISK   Obelisk 244-245 Organ i Shtëpisë Botuese”ADA” www.botimetada.com Periodike letraro-artistike Viti XIII-të i botimit - Nr.244-245 NËNTOR-DHJETOR 2021 Del në datë 15 të çdo muaji. Rregjistruar në ISSN International...
Read More

MALLI PËRTEJ OQEANIT

  Java te Botimet ADA fillon me botimin më të fundit   Titulli i librit: MALLI PËRTEJ OQEANIT Autore: Daisy ELBASANI Redaktore: Alma PIRE Kopertina: Niku Ramollari © Daisy Elbasani Të gjitha të drejtat të rezervuara. Botimi i parë, 2021...
Read More

PARA SYVE TË MI…

Titulli: Para syve të mi... Autor: Rustem Canameti Redaktor: Basir Bushkashi Arti grafik: Artan Kurti © Të gjitha të drejtat janë të autorit   ISBN: 978-9928-362-10-0 Tirazhi:200 kopje   Përgatiti për botim: Roland Lushi   Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr....
Read More

SHELGU LOTUES

Sot fillon  PANAIRI I LIBRIT 2021  por nga shtëpia botuese ADA  vijnë Botimet më të fundit.   Titulli i librit: Shelgu lotues Autore: Irma Kurti Redaktor: Sejdin Cekani Kopertina: Biagio Fortini Cypyright © 2021 Irma Kurti   Të gjitha të...
Read More

Në këtë prag PANAIRI I LIBRIT 2021  vijnë Botimet më të fundit nga shtëpia botuese ADA.   Shkëlqimi dhe mjerimi i gjeniut   Autor: (Hamdi) Erjon Muça   Redaktor & Korrektor: Roland Lushi   Botimi i parë: 2021   ISBN:...
Read More

PRITJET VISHEN NJËSOJ

Çdo libër i ri është festë. Është festa e atij që e shkruan dhe festa e atij që e lexon. Arti si festë është tipari kryesor që rrjedh prej barazisë, që krijon edhe poezia e Liza Brozit. “Pritjet vishen njësoj”...
Read More

Histori 20 vjecare

Katalog

Njoftime

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.