Arkiva 20192020-01-11T23:26:30+01:00

IMAZHI YT

  Nga botimet më të fundit të shtëpisë botuese ADA.   Titulli: Imazhi yt Autore: Gjyste Dajani Redaktor: Ded N. Luca (DENILUJA)   Botimi i parë,  2020 Përgatiti për botim: Roland Lushi   [...]

Kryefjalët e shpirtit tim

…Vëllimi poetik i Sokrat Kotheres dallohet për një tematikë të pasur duke prekur e trajtuar në rrjedhën e tij spontane e të natyrëshme motive nga më të ndryshmet, me një ndjenjë drithëruese me [...]

TORAKS

Ai u vendos në Tiranë që kur ishte ende në vitet shkollore dhe, pas studimeve, filloi punë si redaktor në revistën prestigjioze “Ylli”, e cila, për koicidencë të një sensi supersticioz, i kishte [...]

Load More Posts

Librat më të fundit

Go to Top