Thjesht…

Autori : Gerti Ahmeti Titulli: Thjesht... Redaktor: Ilmi Dervishi Korektore: Eda Miri Kopertina: Xhevrije Nimani Recensa: Ana Ahmeti Botimi i parë, 2017 ISBN: 978-9928-223-76-0 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 14x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autorit Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 16 Tiranë, [...]

Thjesht…2018-02-15T13:13:42+01:00

Vendlindja ime

BUJAR MUCA DHE POEZIA E TIJ NGA ARIAN ZAÇE Vendlindja ime është libri I parë nga Bujar Muca,por mund të them se poezia e tij është e njohurj o vetëm nga unë por dhe nga të tjerëqë kan lexuar. Poezia e tj mund të e ndajmë n katër cikle në harmoni dhe në funsion artistik [...]

Vendlindja ime2018-02-15T12:58:54+01:00

Pa atdhe

Titulli i librit: Pa atdhe Autore: Irma Kurti Korrektor letrar: Ilir Kanini Fotoja e kopertinës: Biagio Fortini © 2017 Irma Kurti Të gjitha të drejtat të rezervuara. Botimi i parë, 2017 ISBN 978-9928-223-79-1 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati: 13.5x20cm Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 16 [...]

Pa atdhe2018-02-15T12:52:57+01:00

Rënkimet e vjeshtës

Ndërkohë që pritej botimi i vëllimit: “Rënkimet e vjeshtës”, një ngjarje e rëndë dhe e papritur, tronditi familjen e Oltjonës, dhe kjo ngjarje, është shkuarja nga jeta e burrit të tezes së saj, i cili u shua në të gdhirë të datës 2 prill 2017. Ky titull profetik, i vendosur nga Oltjona, flet qartë për [...]

Rënkimet e vjeshtës2018-02-15T12:50:42+01:00

Pegasiane

Muça, Vladimir, Pegasiane, poezi Email: vladimir_muca@yahoo.com Redaktor: Perikli Jorgoni Recenzentë:Sazan Goliku Muharrem Gazioni Hamdi Erjoni Korektor: Fatmir Minguli Punimi grafik: Enio Hoxhaj Punoi në kompjuter: Enio Hoxhaj ISBN: ISBN 978-9928-223-91-3 © Autori Në kopertinë: Antonio Mara, fotografi arkitekturore Botimi i parë, 2017 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 14x20cm Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” [...]

Pegasiane2018-02-15T12:47:14+01:00

Fjalët e librit

Autore: Babeta Rexhepi Titulli: Fjalët e librit Botimi i parë, 2017 ISBN 978-9928-223-88-3 Formati : 13x20cm ©: Të gjitha të drejtat i takojnë autores Përgatiti për botim: Roland LUSHI Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 16 Tiranë, 2017 CIP Katalogimi në botim BK Tiranë Rexhepi, Babeta Fjalët [...]

Fjalët e librit2018-02-15T12:35:53+01:00

Unë erdha për ty

Unë erdha për ty Autori: Sadedin Limani Redaktor: Perikli Jorgoni Faqosja: Engjëllushe Karaj © Copyright: Sadedin Limani Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 16 Tiranë, qershor 2017 CIP Katalogimi në botim BK Tiranë Limani, Sadedin Unë erdha për ty : poezi / Sadedin Limani ; red. Perikli [...]

Unë erdha për ty2018-02-15T12:23:06+01:00

O nënoke

Sa here lexoj poezite e Lumturi Plakut me duket se shoh edhe imazhin e saj ngjitur si gjithmone ne nje nga skenat e fjales se bukur , per te artikuluar copeza dhe pasazhe te ndjera bashkekohesie dhe pozicionin e saj ne te. Kur flet ajo mua me duket se edhe ajrit i pelqen te degjoje [...]

O nënoke2018-02-15T12:21:36+01:00

Princesha e Zadrimës

Vëllimi poetik” Princesha e Zadrimës”, Redaktor ILMI DERVISHI Recenca AIDA DAJANI Korektor ALKET DAJANI Botimi i parë, 2017 ISBN: 978-9928-223-94-4 Përgatiti për botim: Roland Lushi ©Të gjitha të drejtat i takojnë autores Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 16 Tiranë, QERSHOR 2017 TË GJITHË LIBRAT E BOTUAR [...]

Princesha e Zadrimës2018-02-14T21:22:54+01:00

M’THËRRET GJENEZA

Titulli i librit: M’THËRRET GJENEZA Autor: Pranvera Drita GJONI Kopertina: Ana Gashi & Ludovic Paronetto Redaktor & Korrektor: Pranvera Drita Gjoni Sponsor: Ana & Ergys Gashi ( fëmijët e mi) Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 14x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autores Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 [...]

M’THËRRET GJENEZA2018-02-14T21:19:29+01:00
Go to Top