Poezi2018-02-10T17:04:56+01:00

Pegasiane

Muça, Vladimir, Pegasiane, poezi Email: vladimir_muca@yahoo.com Redaktor: Perikli Jorgoni Recenzentë:Sazan Goliku Muharrem Gazioni Hamdi Erjoni Korektor: Fatmir Minguli Punimi grafik: Enio Hoxhaj Punoi në kompjuter: Enio Hoxhaj ISBN: ISBN 978-9928-223-91-3 © Autori Në [...]

O nënoke

Sa here lexoj poezite e Lumturi Plakut me duket se shoh edhe imazhin e saj ngjitur si gjithmone ne nje nga skenat e fjales se bukur , per te artikuluar copeza dhe pasazhe [...]

ATJE DUA…

Autore: TRANDAFILE MOLLA Redaktor: Roland LUSHI Botimi i parë, 2017 ISBN 978-9928-244-56-7 Formati : 12x20cm Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 16 www.botimetada.com Tiranë, nëntor [...]

Load More Posts

Librat më të fundit

Go to Top