Para gati 6 vitesh Liljana Furrxhiu botoi një libër te shtëpia botuese ADA, “SHËN VETMIA” me një parathënie të mrekullueshme nga i paharruari Petrit RUKA. E sot autorja vjen me disa përzgjedhje nga poezitë më të bukura dhe disa poezi të reja, por tashmë greqisht, përkthyer nga i mirënjohuri Andreas Zarballas

 

ΛΙΛΙΑΝΑ ΦΟΥΡΤΖΙΟΥ

 

Επιλογή, μετάφραση

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΡΜΠΑΛΑΣ

 

 

Copyright: ΛΙΛΙΑΝΑ ΦΟΥΡΤΖΙΟΥ

Ηλεκτρονική στοιχειοθεσία-σελιδοποίηση: ROLAND LUSHI

 

Shtëpia botuese “ADA”

Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7

www. botimetada.com

Cel: 068 22 190 16

 

Tiranë, nëntor 2023

 

CIP Katalogimi në botim BK Tiranë

Furrxhi, Liljana

I agia monaxia : poíisi / Liliana Fourtziou; epilogí, metáfrasi Andreas Zarballas. – Tiranë : Ada, 2023.

64 f. ; 20 cm

ISBN: 978-9928-398-75-8

1.Letërsia shqipe 2.Poezia

821.18 -1