Profecia e luleshitëses  /	La Profezia della Fioraia

Profecia e luleshitëses / La Profezia della Fioraia

... Autorja ka vendosur të shkruajë historinë e dashurisë së saj. Mund të ishte një ditar, mund të ishte një bllok shënimesh, përmes të cilit ajo flet me djalin e saj, Matteon. Por paraqitja në formën e novelës, e bën...
Read More
MELODIA E SHPIRTIT

MELODIA E SHPIRTIT

Një tjetër botim te shtëpia botuese ADA këte fundkorriku   Titulli: Melodia e shpirtit Autore: Erinda Medolli Redaktore: Pranvera Medolli   Përgatiti për botim: Roland Lushi   ©Të gjitha të drejtat i përkasin autores ISBN: 978-9928-326-23-2 Botimi i parë, 2020...
Read More
ZËRI YT TRETET NË ERË

ZËRI YT TRETET NË ERË

Libri i dedikohet balerinës Rivja Fiora, ëndrrat e së cilës u shkëputën në moshë   fare të re, pikërisht kur jeta po i buzëqeshte dhe po i hapte dyert e suksesit. Një homazh për talentin, mirësinë dhe kujtimin që ajo...
Read More
KUR MALLI BËHET MAL

KUR MALLI BËHET MAL

Nga Botimet më të fundit të shtëpisë botuese “ADA”   Autori: LEONARD BIXHILI Titulli: KUR MALLI BËHET MAL Redaktor&Korrektor: KOZMA BILLA Kopertina: Pashk Përvathi     Botimi i parë: 2020   Përgatiti për botim: Roland Lushi   ISBN: 978-9928-326-18-8  ...
Read More
KJO BOTË KU JETOJ – ESE1

KJO BOTË KU JETOJ – ESE1

Ju kërkoni gjëra ndryshe nga të tjerët. Hidhni ide të mëdha dhe unë...? Unë i gëzohem çdo çasti dhe çdo gjëje që e shoh dhe e prek pak ndryshe nga ju. E bukura, e zgjuara, e fismja, shplodhësja, ndodhet në...
Read More
RRUGA E GABUAR KU PO ZVARRITEMI…

RRUGA E GABUAR KU PO ZVARRITEMI…

12 vite nuk janë pak për një organ letraro-artistik pa asnjë përkarhje e mbështetje financiare, pa asnjë abonim nga ata që shkruajnë e sjellin material për botim. Megjithatë revista “OBELISK” ka dalur pa ndërprerë asnjë çast në këta 12 vite....
Read More
OBELISK Nr.229

OBELISK Nr.229

Obelisk 229 Organ i Shtëpisë Botuese”ADA” www.botimetada.com Periodike letraro-artistike Viti XII-të i botimit - Nr.229 Korrik 2020 Del në datë 15 të çdo muaji. Rregjistruar në ISSN International Centre 45 rue de Turbigo, 75003 PARIS FRANCE ISSN: 2225-7896 Adresa e...
Read More

Histori 20 vjecare

Katalog

Njoftime

Botimet më të fundit

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.

Dergesa ne Shtëpi

Botimet Ada përpiqet gjithmonë të jetë në shërbimin tuaj dhe sa më pranë jush.
Për ta mishëruar dedikimin tonë për ju, jemi të gatshëm t’ju sjellim në shtëpi librin tuaj të preferuar nga Botimet Ada! Mjafton të dërgoni të dhënat tuaja, dhe do t’ju kontaktojmë shumë shpejt për më shumë detaje.