Arkiva 20222022-04-21T17:34:05+01:00

Studim dhe projekt mbi pasurinë e gjelbërt, ujore, etj.  në shtratin e lumit Drini i Zi ‘’Fushë Gjoricë  Sukë  Qafë  Draj Reç

Më parë se t’ua shpërndaja disa studiuesve e pylltarëve studimin e projektin tim:"Studim dhe projekt mbi pasurinë e gjelbërt, ujore, etj. të shtratit të lumit  Drini i Zi,  Fushë Gjoricë- Sukë-Qafë - Draj [...]

Krijimtaria si rëndësi dhe ndikim në vetmi në ndërgjegjësimin  e  shoqërisë njerëzore

Nga Botimet më të fundit të shtëpisë botuese ADA vjen libri Krijimtaria si rëndësi dhe ndikim në vetmi në ndërgjegjësimin  e  shoqërisë njerëzore   Autore: Irina Hysi   Bëj kërkime shkencore, të cilat [...]

LOJA

  ...Misteri më i madh i jetës është përditëshmëria në lëvizje: je kështu bëhesh ashtu, je shëndoshë e mirë sëmuresh befas; je e sëmurë pastaj o shërohesh o vdes. Misteri më i madh [...]

OBELISK 257

Obelisk 257 Organ i Shtëpisë Botuese”ADA” www.botimetada.com Periodike letraro-artistike Viti XIV-të i botimit - Nr.257 DHJETOR 2022       Rregjistruar në ISSN International Centre 45 rue de Turbigo, 75003 PARIS FRANCE ISSN: [...]

Balëverdha

Nga botimet më të fundit të shtëpisë botuese ADA Autori: Kastriot Muçaj Titulli: Balëverdha                 Poezi Redaktor: Zimo Krutaj Të gjitha të drejtat i takojnë autorit Në ballinë: Grykë e Vjosës nën malin [...]

Librat më të fundit