Arkiva 20222022-04-21T17:34:05+01:00

Titulli i librit: "Duhet të më harrosh" roman   Autori: Bedri Alimehmeti   balimehmeti2006@yahoo.it     Redaktor: Petrit Malushi   Korektor letrar: Çelik Petriti   Botimi i parë: 2022   ISBN: 978-9928-362-82-7 Formati [...]

OBELISK 256

  Në treg numri më i fundit i revistes. Ky numër i kushtohet plotësisht poetit të madh të shqipes, Lasgush Poradeci.   Obelisk 256 Organ i Shtëpisë Botuese”ADA” www.botimetada.com Periodike letraro-artistike Viti XIV-të [...]

MALVA HAKER

Një libër nga autorja Bajame Hoxha – Çeliku vjen këtë mesjavë nën logon e shtëpisë botuese ADA Titulli: Autore: BAJAME HOXHA-ÇELIKU Redaktore: MERI LALAJ Kopertina: IDLIR SULO   Botimi i këtij libri u [...]

...Poezinë e tij e karakterizon vargu i ngjeshur, artistikja dhe figurativja. Gjilpëra e tij është misterioze dhe misterin e tij, ky poet, nuk ia tregon askujt. Poezia e tij edhepse e shkruar në [...]

Librat më të fundit