About Roland Lushi

This author has not yet filled in any details.
So far Roland Lushi has created 448 blog entries.

SELKO SAHARA

Nga botimet më të fundit të shtëpisë botuese ADA   Titulli: Selko Sahara - Poezi Autor: Selman Koka Redaktor, Korrektor: Afrim Sala       ISBN: 978-9928-823-18-2   Të gjitha të drejtat i takojnë autorit   Përgatiti për botim: Roland Lushi   Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7 www. botimetada.com Cel: [...]

SELKO SAHARA2024-06-18T12:15:00+01:00

OBELISK 275

Doli numri më i fundit i revistës OBELISK   Obelisk 275 Organ i Shtëpisë Botuese”ADA” www.botimetada.com Periodike letraro-artistike Viti XVI-të i botimit - Nr.275 QERSHOR 2024 Del në datë 15 të çdo muaji.   Rregjistruar në ISSN International Centre 45 rue de Turbigo, 75003 PARIS FRANCE ISSN: 2225-7896   Adresa e redaksisë: Rruga : Mihal [...]

OBELISK 2752024-06-17T10:16:36+01:00

Pas pak ditësh nis ediconi i 17-të i KAMPIONATIT EVROPIAN, EURO 2024 dhe kam kënaqësinë të njoftoj botimin e këtij libri me statistikat e plota të gjithë ndeshjeve të tij. Me këtë rast dua të kujtoj mikun tim Durim Hatibi, që tashmë nuk është midis nesh për ndihmë dhe konsulencën e madhe dhe të falenderoj [...]

2024-06-04T12:24:14+01:00

GJASHTËDHJETË…

    Shtëpia botuese "ADA" sjell në këtë mesjavë për lexuesin librin interesant me  titull “GJASHTËDHJETË…” të autorit POZAET QOSE   Titulli i librit: GJASHTËDHJETË... Lloji: shkrime. Autor: Pozaet Qose Përzgjodhi dhe redaktoi shkrimet: Alime Qose Vizatimet në ballinën e parë dhe të pasme: Enola Qose Përkujdesja gjuhësore: Denada e Aldo Qose   Përgatiti për [...]

GJASHTËDHJETË…2024-05-22T14:47:27+01:00

EJA ERA

Fillim i kësaj jave te botimet ADA nis me një libër interesant për fëmijë të autores Zyra Ahmetaj   Titulli: EJA ERA Konsulente: XHANE IMERAJ   S’ka nevojë për parathënje. Mjafton fjala –DASHURI. Fëmijët janë dritë zemre; gëzim i botës pa kufi       Botimi i parë: 2024   ISBN: 978-9928-823-17-5   Të gjitha [...]

EJA ERA2024-05-20T16:22:12+01:00

DUKE KËRKUAR NJERIUN

  Java fillon te botimet ADA me një libër poetik të autorit Ilir Koro   Titulli: Duke kërkuar njeriun - Poezi Autor: Ilir Koro     Përgatiti për botim: Roland Lushi   Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7 www. botimetada.com Cel: 068 22 190 16 Tiranë, maj 2024   CIP Katalogimi [...]

DUKE KËRKUAR NJERIUN2024-05-13T09:55:54+01:00

LOT I PAGJUMË

  Nga botimet më të fundit vjen libri me poezi i autorit Petrit Mera   Titulli: Lot i pagjumë - Poezi Autor: Petrit Mera     ISBN: 978-9928-823-11- 3   Përgatiti për botim: Roland Lushi   Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7 www. botimetada.com Cel: 068 22 190 16 Tiranë, 2024 [...]

LOT I PAGJUMË2024-05-03T11:13:44+01:00

…Jeta studentore, kujtimet rinore…

…Këtë fillim maji Pirro Millona Minella vjen me një libër interesant me kujtime e mbresa nga jeta studentore…   Titulli i librit: ...Jeta studentore, kujtimet rinore Autor: Pirro Millona Minella Redaktor: Yllie Frashëri Bashkëpunoi në botimin e këtij libri: Fitije Picari   Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7 www. botimetada.com Cel: [...]

…Jeta studentore, kujtimet rinore…2024-05-02T12:48:38+01:00

EH, MOJ HËNËZ E BEHARIT

…Në këtë botë ku shpeshherë jemi të mbingarkuar me dyshime dhe frikë, poezia ofron mundësinë për të rigjetur veten dhe për të marrë frymë, të pashqetësuar nga vogëlsitë e ditës…   Titulli: Eh, moj Hënëz e beharit - Poezi Autor: Gurali Spahillari   Redaktor letrar:     Prof.as.dr. Eris Rusi   Recezentë letrarë:  Petrika RIZA Klaudeta [...]

EH, MOJ HËNËZ E BEHARIT2024-04-29T10:03:18+01:00