Krijimtari2020-06-23T22:08:53+01:00

Punëtori i thjeshtë i shkrimtarisë ose letërsia mes meje dhe teje

Punëtori i thjeshtë i shkrimtarisë ose letërsia mes meje dhe teje nga Ramiz GJINI   Ndryshe nga socrrealizmi, që solli  para lexuesit  letërsinë  e përcudnuar të marrëveshjes solide mes   pushtetit dhe shkrimtarit,  pasnëntëdhjeta, krahasdisa [...]

E SHTUNA POETIKE

  Po plas!... Po plas, po plas, përse nuk shpika rrota gjigande sa Dashuria... Si një bujkrobe do e tërhiqja gjithë Amerikën tek Vendlindja... Po plas, plas që askund s'jam- as ku kam [...]

Librat më të fundit