E SHTUNA POETIKE

  Po plas!... Po plas, po plas, përse nuk shpika rrota gjigande sa Dashuria... Si një bujkrobe do e tërhiqja gjithë Amerikën tek Vendlindja... Po plas, plas që askund s'jam- as ku kam lindur, as ku do vdes... Që s'bëra dot një varg të malltë dhe pse me rrokjen fjeta jashtë. Po plas, po plas, [...]

E SHTUNA POETIKE2020-06-27T19:25:57+01:00

Ujëvarë shpirti

Titulli Ujëvarë shpirti Autori Eduart Mata Redaktoi Lulzim Hajdari Korrektoi Berzat Hasa Punoi në kompjutër Hata Onuzi Kopertina Hazbi Dida Nën Kujdesin e Lsha Kukës Botimi i parë, 2016 ISBN: 978-9928-223-25-8 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 13.5x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autorit Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo [...]

Ujëvarë shpirti2018-02-28T17:35:29+01:00

3 gojë, të pangopurat e jetës sime

Autore: Bukurije Bushati Korrektore: Klaudia Malaj Redaktore: Klaudia Malaj Piktura e kopertinës: Elona Marikaj © 2016 Bukurije Bushati Të gjitha të drejtat të rezervuara Botimi i parë, 2016 ISBN: 978-9928-223-26-5 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 13.5x20cm Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 16 Tiranë, tetor [...]

3 gojë, të pangopurat e jetës sime2018-02-28T17:28:01+01:00

FLAKËRIMA SHPIRTI

Autor--Hamdi Skeja Titulli--FLAKËRIMA SHPIRTI Redaktore&Korrektore –Vjollca Shurdha N.B./Redaktimi e korrektimi i poezive të librit, si dhe përpunimi i tyre; është bërë në bazë të liçencës poetike. Kopertina: Mariza Gjici, Dritan Thomaraj Përgatiti për botim : Roland Lushi Formati: 14 X 21 Copyright: Autori Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 [...]

FLAKËRIMA SHPIRTI2018-02-28T17:26:30+01:00

PRANVERË PËR TY

ELONA ROPI MEHMETAJ PRANVERË PËR TY Poezi Redaktor: Ilmi Dervishi Recenca: Vangjeli Verori Mehemetaj Korektor: Olimbi Shore Botimi i parë, 2016 ISBN: 978-9928-223-29-6 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 13.5x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autor Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 16 Tiranë, tetor [...]

PRANVERË PËR TY2018-02-28T17:25:14+01:00

Diku aty

Autor: Eduard Konica Titulli: Diku aty p o e z i Redaktor: Skënder Rusi Copyright (C) Autori e-mail: koned@hotmail.gr Kopertina - Mondi Jorgo ISBN -978-9928-223-19-7 Tiranë - 2016 Shtypur në Botimet ADA CIP Katalogimi në botim BK Tiranë Konica, Eduard Diku aty : poezi / Eduard Konica ; red. Skënder Rusi. – Tiranë : Ada, [...]

Diku aty2018-02-28T17:17:03+01:00

Lërmëni të prehem

Titulli: Lërmëni të prehem Botim i parë, 2016 ISBN 978-9928-223-36-4 Botues: Roland Lushi © Të gjitha të drejtat janë të autores Shtëpia Botuese “ADA” Rruga: Nasi Pavllo Nr.20 E-mail: rlushi@yahoo.it Cel: +3554 68 221 9016 Tiranë, tetor 2016 CIP Katalogimi në botim BK Tiranë Selamaj, Oltjona Lermëni të prehem : poezi / Oltjona Selamaj. Tiranë [...]

Lërmëni të prehem2018-02-28T17:15:36+01:00

E PASTREHA E DASHURISË

Titulli: E PASTREHA E DASHURISË Autor: ALKETA DERVISHAJ Të gjitha të drejtat e këtij botimi janë të rezervuara. Botim i parë, 2016 ISBN: 978-9928-223-38-8 Shtëpia Botuese “ADA” Rruga: Nasi Pavllo Nr.20 E-mail: rlushi@yahoo.it Cel: +3554 68 221 9016 Tiranë, NËNTOR 2016 SPONSORIZOI: Sallon BORA +35569 66 79 730 CIP Katalogimi në botim BK Tiranë Dervishaj, [...]

E PASTREHA E DASHURISË2018-02-28T17:11:03+01:00

E fshehta e shpirtit tim

Titulli : E fshehta e shpirtit tim Redaktor: Aleksandër Ilija Recensent: Sazan Goliku Botimi i parë, 2016 ISBN: 978-9928-223-32-6 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 13.5x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autorit Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 16 Tiranë, tetor 2016 CIP Katalogimi në [...]

E fshehta e shpirtit tim2018-02-28T17:06:53+01:00