Kamkryq me mallin…

Titulli: Kamkryq me mallin... Autor: Agim Çuni Redaktor: Roland Lushi Copyright-Agim Çuni - 2016 Të gjitha të drejtat e këtij botimi janë të rezervuara. Botim i parë, 2016 Shtëpia Botuese “ADA” Rruga: Nasi Pavllo Nr.20 E-mail: rlushi@yahoo.it Cel: +3554 68 221 9016 Tiranë, nëntor 2016 LIBRAT E SHTËPISË BOTUESE ADA MUND T’I GJENI NË BIBLIOTEKËN [...]

Kamkryq me mallin…2018-02-28T17:05:27+01:00

Udhëtoj… me Ju

Udhëtoj... me Ju Autore: Vangjelia Verori (Mehmetaj) Redaktoi dhe korrektoi: Hilli L. Veruari Punoi në kompjuter: Ervis Mehmetaj dhe Vangjeli Veruari (Gega) Kopertina: Loredana Bianconi Sanie Nurka Përgatiti për botim : Roland LUSHI Formati: 14 X 20.5 ISBN: 978-9928-223-43-2 © : Autorja Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 www.botimetada.com Cel: 068 [...]

Udhëtoj… me Ju2018-02-28T17:02:09+01:00

TA KISHA FALUR VIRGJERINE

Autori: MIMOZA GRUDA Titulli : TA KISHA FALUR VIRGJERINE Redaktor: TONIN NIKOLLI Kopertina: GJONATAN NIKOLLI Botimi i parë, 2016 ISBN 978-9928-223-55-5 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 13.5x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autores Tirazhi 250 kopje Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 16 Tiranë, [...]

TA KISHA FALUR VIRGJERINE2018-02-28T16:59:26+01:00

Dashuria ime quhet Drin

Titulli: Dashuria ime quhet Drin Redaktor – Korrektor: VERA PELAJ Kopertina: GJONATAN NIKOLLI Sponsor: ALKEST NIKOLLI Botimi i parë, 2016 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 13.5x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autorit Tirazhi 250 kopje Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 16 Tiranë, dhjetor [...]

Dashuria ime quhet Drin2018-02-28T16:52:30+01:00

Heshtje dhe shpresë

Autore: Flora Shabi Redaktor: ILMI Dervishi Recenca: SHAIP Bllaca Kopertina: XHEVRIJE Nimani Botimi i parë, 2017 ISBN: 978-9928-223-62-3 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 14x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autores Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 16 Tiranë, Janar 2017 CIP Katalogimi në botim [...]

Heshtje dhe shpresë2018-02-15T13:36:34+01:00

Libri i muzave

Autori: NAZIF AGALLIU Në kopertinë: Maurice Denis. 3 muses Botimi i parë, 2017 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 14x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autorit Tirazhi 50 kopje Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 16 Tiranë, Janar 2017 CIP Katalogimi në botim BK Tiranë [...]

Libri i muzave2018-02-15T13:31:51+01:00

Atëherë kur ti…

Titulli: Atëherë kur ti... Autore: Alma Zenellari Redaktor: TONIN NIKOLLI... Korrektore: SARA GJOLENA Përgatiti për botim : Roland LUSHI Formati: 14 X 20.5 ISBN: 978-9928-223-67-8 © : Autorja Botimet Ada Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 www.botimetada.com Cel: 068 22 190 16 Tiranë, mars 2017 CIP Katalogimi në botim BK Tiranë Zenellari, Alma Atëherë, kur ti... [...]

Atëherë kur ti…2018-02-15T13:26:26+01:00

Rrugëtim i shpirtit

Na ndodh në jetë t'i urojmë mirëseardhjen një mysafiri, prania e të cilit na gëzon e na sjell kënaqësi, t'i urojmë mirëseardhjen një fëmije që sapo vjen në jetë dhe na entuziazmon me të qarat e tij të para që sfidojnë edhe më të bukurën muzikë, t'i urojmë mirëseardhjen dallëndyshes së parë që na vjen [...]

Rrugëtim i shpirtit2018-02-15T13:22:59+01:00

Pertej dritares

Autore: Irena Gjançi Titulli; Pertej dritares Redaktor: Arqile V. Gjata Korrektore: Phd. Shpresa Gjergji (Fundo) E-mail: iregjanci57@gmail.com Skicat : Hendri Duraj Botimi i parë, 2017 ISBN: 978-9928-223-73-9 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 14x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autores Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 [...]

Pertej dritares2018-02-15T13:19:07+01:00

Mik me ajrin

Titulli: Mik me ajrin Autori: Arqile V. Gjata e mail gjata.arqile2@gmail.com Tele.0030.6947544199 Korrektor- Novruz Abilekaj Dëshira ime: Ky vëllim poetik të mbetet si kujtesë... Ua kushtoj familjes sime, fëmijve, nipërve dhe mbesave me rastin e 75 vjetorit tim të lindjes! Botimi i parë, 2017 Vargje Nga kujtimet e ditarit të jetës Përgatiti për botim: Roland [...]

Mik me ajrin2018-02-15T13:15:48+01:00