Psikologjia e mendimit pozitiv

Titulli: Psikologjia e mendimit pozitiv Autori : DENILU Redaktimi: Doriana Sterkaj Botimi i parë, 2017 ISBN: 978-9928-223-58-6 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 14x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autorit Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 16 Tiranë, Janar 2017 TE GJITHA LIBRAT E SHTEPISE [...]

Psikologjia e mendimit pozitiv2018-02-15T13:42:29+01:00

Psikologjia nuk konkuron me dinakërinë

Titulli : Psikologjia nuk konkuron me dinakërinë Autori : DENILU Redaktimi :Dorjana Sterkaj Botimi i parë, 2017 ISBN: 978-9928-223-57-9 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 13.5x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autorit Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 16 TE GJITHA LIBRAT E SHTEPISE BOTUESE [...]

Psikologjia nuk konkuron me dinakërinë2018-02-15T13:38:50+01:00

Analiza e Rrezikut Ushqimor

Autori: Ymer ELEZI Titulli: Analiza e Rezikut Ushqimor Të gjitha të drejtat e këtij botimi janë të rezervuara. Botim i parë, 2016 ISBN: 978-9928-223-56-2 Shtëpia Botuese “ADA” Rruga: Nasi Pavllo Nr.20 E-mail: rlushi@yahoo.it Cel: +3554 68 221 9016 Tiranë, dhjetor 2016 Ymer Elezi Për shumë vite ka punuar në shërbimin veterinar, qarku Tiranë, si dhe [...]

Analiza e Rrezikut Ushqimor2018-02-15T13:37:44+01:00

Heshtje dhe shpresë

Autore: Flora Shabi Redaktor: ILMI Dervishi Recenca: SHAIP Bllaca Kopertina: XHEVRIJE Nimani Botimi i parë, 2017 ISBN: 978-9928-223-62-3 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 14x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autores Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 16 Tiranë, Janar 2017 CIP Katalogimi në botim [...]

Heshtje dhe shpresë2018-02-15T13:36:34+01:00

Mesazhe erërash

Titulli - mesazhe erërash autor - Dritan Loni Llogone REDAKTOR - AGIM BARJAMI KOREKTORE LETRARE- ANILA TOTo Botimi i parë, 2017 ISBN: 978-9928-223-59-3 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 13.5x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autorit Tirazhi: 200 kopje Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 [...]

Mesazhe erërash2018-03-24T13:00:01+01:00

MARGARITA

Titulli i librit: MARGARITA AUTORI: MIHALLAQ ANDREA Përgatiti për botim : Roland LUSHI Formati: 14 X 20.5 ISBN: 978-9928-223-60-9 © : Autori Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 www.botimetada.com Cel: 068 22 190 16 Tiranë, janar 2017 CIP Katalogimi në botim BK Tiranës Mihallaq, Andrea Margaritra : roman/ Mihallaq Andrea ; [...]

MARGARITA2018-02-15T13:33:23+01:00

Libri i muzave

Autori: NAZIF AGALLIU Në kopertinë: Maurice Denis. 3 muses Botimi i parë, 2017 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 14x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autorit Tirazhi 50 kopje Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 16 Tiranë, Janar 2017 CIP Katalogimi në botim BK Tiranë [...]

Libri i muzave2018-02-15T13:31:51+01:00

HERTA

Autori : DENILU Titulli: HERTA Kopertina - Piktor Agim Sulaj Redaktimi: Doriana Sterkaj Botimi i parë, 2017 ISBN: 978-9928-223-66-1 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 14x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autorit Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 16 Tiranë, Shkurt 2017 CIP Katalogimi në [...]

HERTA2018-02-15T13:30:44+01:00

TË PAHARRUARA NGA HELMESI

TË PAHARRUARA NGA HELMESI (Monografi) Autor: Zeni Bilimani Redakor: Faik Xhani Recensente:Adivie Hoxha Korrektor Letrar: Mevlud Buci Art-grafik: ADA Lushi Kapertina: Grafika ADA Të gjitha të drejtat autori Sponsorizoi Vitorie Isufi Botimet: “ADA” ISBN 978-9928-223-53-1 CIP Katalogimi në botim BK Tiranës Bilimani, Zeni Të paharruara nga Helmësi : (monografi) Zeni Bilimani ; red. Faik Xhani. [...]

TË PAHARRUARA NGA HELMESI2018-02-15T13:27:33+01:00

Atëherë kur ti…

Titulli: Atëherë kur ti... Autore: Alma Zenellari Redaktor: TONIN NIKOLLI... Korrektore: SARA GJOLENA Përgatiti për botim : Roland LUSHI Formati: 14 X 20.5 ISBN: 978-9928-223-67-8 © : Autorja Botimet Ada Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 www.botimetada.com Cel: 068 22 190 16 Tiranë, mars 2017 CIP Katalogimi në botim BK Tiranë Zenellari, Alma Atëherë, kur ti... [...]

Atëherë kur ti…2018-02-15T13:26:26+01:00