Egoizmi, me mendje, sa një gisht

Titulli: ‘’Egoizmi, me mendje, sa një gisht”. Kopertina: Agim Sulaj Redaktimi& Korrektimi : Oltjona Selamaj Botimi i parë, 2016 ISBN: 978-9928-223-39-5 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 13.5x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autorit Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 16 Tiranë, nëntor 2016 Parathënie [...]

Egoizmi, me mendje, sa një gisht2018-02-28T17:08:21+01:00

Analiza e Rrezikut Ushqimor

Autori: Ymer ELEZI Titulli: Analiza e Rezikut Ushqimor Të gjitha të drejtat e këtij botimi janë të rezervuara. Botim i parë, 2016 ISBN: 978-9928-223-56-2 Shtëpia Botuese “ADA” Rruga: Nasi Pavllo Nr.20 E-mail: rlushi@yahoo.it Cel: +3554 68 221 9016 Tiranë, dhjetor 2016 Ymer Elezi Për shumë vite ka punuar në shërbimin veterinar, qarku Tiranë, si dhe [...]

Analiza e Rrezikut Ushqimor2018-02-15T13:37:44+01:00

FISI I RAMAJVE LLAKAJVE TË KRAHËSIT TEPELENË

Titulli: FISI I RAMAJVE LLAKAJVE TË KRAHËSIT TEPELENË Autori: Reit Ramaj Përgatiti për botim : Roland LUSHI Formati: 14 X 20.5 ISBN:978-9928-223-68-5 © : Autori Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 www.botimetada.com Cel: 068 22 190 16 Tiranë, mars 2017 Reit Ramaj FISI I RAMAJVE LLAKAJVE TË KRAHËSIT TEPELENË Gjenealogjia historiko-familjare [...]

FISI I RAMAJVE LLAKAJVE TË KRAHËSIT TEPELENË2018-02-15T13:14:42+01:00

Ripërtyp koncepte

Autori : (Hamdi) Erjon Muça Titulli: Ripërtyp koncepte Botimi i parë, 2017 ISBN: 978-9928-223-80-7 Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 14x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autorit Botimet ADA Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Nasi Pavllo Nr.20 Cel: 068 22 190 16 Tiranë, 2017 CIP Katalogimi në botim BK Tiranë Muça, Erjon Ripërtyp [...]

Ripërtyp koncepte2018-02-15T12:48:44+01:00

Lev Davidoviç Bronshtein-Trocki

Lev Davidoviç Bronshtein-Trocki. Spiro Vasil Mëhilli. Redaktor & Korrektor: Petrit Kaziu. Realizimi grafik : Grafika ADA © Të gjitha të drejtat janë të autorit ISBN 978-9928-204-87-5 Shtëpia Botuese “ADA” Rr. “Nasi Pavllo” Nr.20 Tiranë, maj 2017 CIP Katalogimi në botim BK Tiranë Mëhilli, Spiro V. Lev Davidoviç Bronshtein-Trocki / Spiro V. Mëhilli ;red. Petrit Kaziu. [...]

Lev Davidoviç Bronshtein-Trocki2018-02-15T12:45:56+01:00

Ç’kërkojmë nga kjo botë?

Autor: Elida Prifti Redaktore: Klara Kodra/Edona Paloka Korrektore: Edona Paloka/Klara Kodra Arti grafik: Albana Male Kopertina: Xhina Palko ©Të gjitha të drejtat e botimit në gjuhën shqipe dhe të huaj, brenda dhe jashtë kufijve të vendit i përkasin autores. TE GJITHA LIBRAT E BOTUAR NE SHTEPINE BOTUESE ADA GJENDEN NE BIBLIOTEKEN KOMBETARE ISBN: ISBN 978-9928-244-18-5 [...]

Ç’kërkojmë nga kjo botë?2018-02-10T12:54:31+01:00