A DONI TE BOTONI LIBRIN TUAJ?

Shtëpia botuese “ADA” e themeluar më 19 mars 1999, me vendim gjykate nr. 207/a, aktualisht me adresë: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Tiranë, me numer telefoni: +355 04 450 5312 dhe website: www.botimetada.com

Orientimi i botimeve të shtëpisë botuese”ADA” ështe kryesisht letërsia artistike shqiptare dhe e huaj. Bashkëpunëtorët e saj janë emrat më të shquar të letrave shqipe.

Motoja jonë është cilësia, korrektësia dhe përkushtimi ndaj autorëve. Të gjitha këto kanë bërë që të rritet numri dhe cilësia e botimeve nga viti në vit.

E veçanta është se shtëpia botuese ADA ka shtypshkronjën e vet gjë që bën të ketë çmimet më të lira në tregun e botimeve. Gjithashtu ajo boton prej 9 vitesh revistën letraro-artistke “OBELISK”, regjistruar në ISSN International Centre 45 rue de Turbigo, 75003 PARIS/FRANCE, ku reklamon librat e botuar si dhe boton krijimtarinë më të mire të autorëve të njohur e të talenteve të reja. Për me shume:

    Plotëso barazimin: 7 + = 16

      Plotëso barazimin: 67 + = 73