Arkiva 20242024-01-18T15:44:15+01:00

Pas pak ditësh nis ediconi i 17-të i KAMPIONATIT EVROPIAN, EURO 2024 dhe kam kënaqësinë të njoftoj botimin e këtij libri me statistikat e plota të gjithë ndeshjeve të tij. Me këtë rast [...]

EJA ERA

Fillim i kësaj jave te botimet ADA nis me një libër interesant për fëmijë të autores Zyra Ahmetaj   Titulli: EJA ERA Konsulente: XHANE IMERAJ   S’ka nevojë për parathënje. Mjafton fjala –DASHURI. [...]

Librat më të fundit