KOTELJA ME BEBELINA

Një botim i bukur pë fëmijë është libri i rradhës nga Botimet ADA Kotelja me bebelina Tregime për fëmijë nga KUJTIM AGALLIU TITULLI -Kotelja me bebelina Autor- KUJTIM AGALLIU Përgatiti për botim: Roland Lushi Formati : 14x20cm Të gjitha të drejtat i takojnë autorit Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7 www. [...]

KOTELJA ME BEBELINA2023-03-21T15:29:03+01:00

FLUTUROJNË ENGJËJT

Titulli:  Fluturojnë engjëjt                    Poezi Autore: Zyra Ahmetaj     Redaktor: Hamit Aliaj Konsulente- Xhane Imeraj   Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7 www. botimetada.com Cel: 068 22 190 16 Tiranë, mars 2023 Shtypur në shtypshkronjën e shtëpisë botuese ADA     NJË RREZE SHKËLZENI...   (Parathënie për librin e Zyra [...]

FLUTUROJNË ENGJËJT2023-03-20T12:08:41+01:00

VARGU IM

Fillimjava nis te Botimet ADA me librin e saj më të fundit   TITULLI -VARGU IM Autore- MATILDA (BABO) PALI Redaktimi-ANTONETA VATNIKAJ     Përgatiti për botim: Roland Lushi   Formati : 14x20cm   Të gjitha të drejtat i takojnë autores   Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7 www. botimetada.com Cel: [...]

VARGU IM2023-03-06T11:10:00+01:00

Ëndrra që s’i shohim ne

        …Ftesa për të lexuar këtë libër, bëhet sidomos ndaj lexuesve që ndjeshmërinë e zemrës, e shoqërojnë me vështrimin që shpaloset larg, ku puthet qielli me tokën dhe ëndrrat krijohen vetiu si imazh që ngulitet në mendje e nuk lëviz më prej andej…   Titulli: Ëndrra që s’i shohim ne Autor: Gurali [...]

Ëndrra që s’i shohim ne2023-02-23T13:36:58+01:00

NDJENJË

Dedikuar Gesës së vogël, që ëndërronte të bëhej shkrimtare kur të rritej.     Me një dedikim të bukur e nis librin e saj Orgesa Kodhelaj   Titulli i librit: NDJENJË Poezi-Prozë- Thënie   Autore: Orgesa Kodhelaj Redaktor:  Valentina Mahmutaj   Botimi i parë: 2023     Formati : 14x20cm   Të gjitha të drejtat [...]

NDJENJË2023-02-22T13:17:45+01:00

“MOTRA TONE” DHE QAZIM MULLETI

  Është autor i dhjetra tregimeve dhe qindra poezive dhe eseve e këtë jave vjen nën logon e shtëpisë botuese ADA me librit e tij më të fundit “Motra Tone” dhe Qazim Mulleti.   Përparim  Hysi, lindi në fshatin Petovë të Fierit më 21 janar 1943. Në vitin 1959 mbaroi shkollën e mesme Pedagogjike (ish- [...]

“MOTRA TONE” DHE QAZIM MULLETI2023-02-21T12:14:08+01:00

Këtë fillimjavë një botimi  autori Kastriot Muçaj nën logon e shtëpisë botuese ADA sjell librin me titull-  Muzë në Raguzë                    Poezi   Redaktor: Zimo Krutaj   Në ballinë: Raguza Ibla, Sicili     Copyright: Të gjitha të drejtat të rezervuara, i takojnë autorit.    Botimi i këtij libri u bë i mundur falë ndihmës [...]

2023-02-13T11:38:40+01:00

S’MË PYESIN VITET…

BASIR BUSHKASHI S’më pyesin vitet… poezi   Botues : ROLAND  LUSHI   Redaktor: KUJTIM STANA Recensent: GEGË TUSHA Kopertina dhe ilustrimet: AGRON  SEJAMINI Realizimi kompjuterik: LULZIM BARÇI   © Të gjitha të drejtat janë të autorit   CIP Katalogimi në botim BK Tiranë Bushkashi, Basir S’më pyesin vitet... : (në 70-të vjetor) : poezi / [...]

S’MË PYESIN VITET…2023-02-13T11:35:05+01:00

IKONË DASHURIE

Nga botimet më të fundit të shtëpisë botuese ADA Titulli: Ikonë dashurie Autor: Arben Faredin Shaholli Redaktor: Andon Andoni Devi Becolli Formati : 14x20cm   Të gjitha të drejtat i takojnë autorit   Përgatiti për botim: Roland Lushi   Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7 www. botimetada.com Cel: 068 22 190 [...]

IKONË DASHURIE2023-02-09T15:56:47+01:00

100 POETË PËR DASHURINË

Te librari Albania, librari Art's, librari Qendra Stefan dhe librari Ada, shtëpia botuese ADA hedh në treg librin "100 poetë për dashurinë". Është viti i shtatë i botimit të këtij albumi poetik, që përkon me 14 shkurtin, ditën e të dashuruarve. Gjej rastin të falenderoj të gjithë pjesmarrësit e këtij albumi që ju përgjigjën pozitivisht [...]

100 POETË PËR DASHURINË2023-02-07T12:47:58+01:00
Go to Top