SHPRESËN TIME S’PO E GJEJ

  Titulli: Shpresën time s’po e gjej Autor: Gurali Spahillari Redaktor letrar: Dr. Eris Rusi Recezentë letrare: Petrika Riza Klaudeta Riza   Përgatiti për botim: Roland Lushi   Formati: 13.5x20cm   Të gjitha të drejtat i takojnë autorit   Shtëpia botuese “ADA”   Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7 www. botimetada.com Cel: 068 22 [...]

SHPRESËN TIME S’PO E GJEJ2022-02-28T20:48:25+01:00

OBELISK 234

Obelisk 234 Organ i Shtëpisë Botuese”ADA” www.botimetada.com Periodike letraro-artistike Viti XIII-të i botimit - Nr.234 JANAR 2021 Del në datë 15 të çdo muaji.   Rregjistruar në ISSN International Centre 45 rue de Turbigo, 75003 PARIS FRANCE ISSN: 2225-7896   Adresa e redaksisë: Rruga : Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Tiranë cel: +355 68 221 9016 [...]

OBELISK 2342021-01-15T20:16:55+01:00

KATALOGU “BOTIMET ADA 2020”

Botimet “ADA” e mbyll me sukses këtë vit. Titujt dhe emrat e ardhur e tregojnë më së miri këtë. Një nismë, një përpjekje, një rrugëtim shaluar mbi fjalën e shkruar. Kjo është “ADA” “ADA” e sotme që tashmë mbështet ecjen e saj mbi hapa të sigurta. “ADA”, nismëtare e të bukurës frymëmerr për një qëllim: [...]

KATALOGU “BOTIMET ADA 2020”2021-01-09T22:22:41+01:00

BIBLA E MILINGONAVE

  Në këtë fundviti nën logon e shtëpisë botuese”ADA” vjen një tjetër libër interesant i një autori po kaq interesant   Titulli i librit: Bibla e milingonave Autor: Petrit Sulaj Redaktore: Lida Lazaj   Botues: Roland  Lushi   Kopertina: Grafika ADA Formati: 14 X 20   ISBN: 978-9928-326-49-2   SHTYPUR NË SHTYPSHKRONJËN E SHTËPISË BOTUESE [...]

BIBLA E MILINGONAVE2020-12-26T16:55:43+01:00

FATI I FAMILJES KACALANO

Një tjetër botim nga shtëpia botuese “ADA”   Autore: Eleonora Gjoka Titulli: Fati i familjes KACALANO Sipas të thënave të Zaharia Kacalanos     Botues: Roland  Lushi   Kopertina: Grafika ADA Formati: 14 X 20   ISBN: 978-9928-326-48-5   SHTYPUR NË SHTYPSHKRONJËN E SHTËPISË BOTUESE “ADA”   Shtëpia Botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 [...]

FATI I FAMILJES KACALANO2020-12-26T16:47:44+01:00

ME SYRIN E BUKUR TË KUJTESËS

Këtë fundjavë shtëpia botuese ADA vjen me botimet e saj më të fundit. Titulli: Me syrin e bukur të kujtesës Autor: Sokrat Kotherja     Të gjitha të drejtat janë të autorit. Botimi i parë, 2020 ISBN: 978-9928-326-46-1   Botues: Roland Lushi   Formati : 14x20cm   SHTYPUR NË SHTYPSHKRONJËN E SHTËPISË BOTUESE “ADA”   [...]

ME SYRIN E BUKUR TË KUJTESËS2020-12-26T16:33:46+01:00

TË LIDHËSH PETALET

Tek autorja fjala dashuri është si një kristal që shkëlqen dhe reflekton si një magjepsje. Dashuria është forca që përqafon universin është ajo që lexojmë me pak fjalë në poezinë e Giusy Nisticò, nuk ka nevojë për fraza të fortifikuara për të sofistikuar poezinë. Ndjenjat janë si agimi i çdo mëngjesi drejt të cilit të [...]

TË LIDHËSH PETALET2020-12-17T11:30:47+01:00

QESH QERSHIA

Fundjava sjell një tjetër titull te botimet ADA Titulli: Qesh qershia Autore: GJYSTE DAJANI Botimi i parë: 2020   Përgatiti për botim: Roland Lushi     Formati : 14x20cm   Të gjitha të drejtat i takojnë autores   Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7 www. botimetada.com Cel: 068 22 190 16 [...]

QESH QERSHIA2020-12-12T18:40:05+01:00

DIKU LARG

Një libër interesant vjen këtë mesjavë nën logon e shtëpisë botuese “ADA” TITULLI:  Diku larg POEZI AUTORE: GRISELA  VELI Korrektor : Çelik Petriti   Botimi i parë, 2020 ISBN: 978-9928-326-43-0   Përgatiti për botim: Roland Lushi   Formati : 14x20cm   Të gjitha të drejtat i takojnë autores   Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal [...]

DIKU LARG2020-12-09T14:01:36+01:00

STUHIA

  Një libër tjetër interesant vjen nën logon e shtëpisë botuese “ADA”   Natën nuk e kishte pëlqyer asnjëherë. I dukej sikur humbiste në fëshfërimat e drurëve që nuk frynin erën e pyllit, por frymën e tyre mistike. Ajo varte errëtinë me krahët e ngathët kudo nëpër qytet, aq sa asaj i dukej sikur shndërrohej [...]

STUHIA2020-12-08T19:12:15+01:00