Libër që tingëllon si jeta e autorit

          Libër që tingëllon si jeta e autorit Nga ROLAND LUSHI     Pirro Loli, shkrimtar i njohur, trokiti në portën e ADA-s me vëllimin e nëntë poetik “Aorta e dimrit”. Më parë ka spikatur origjinal ky autor edhe  në fushën e Eseistikës dhe në Prozën e Gjatë. M’u duk i [...]