Doli numri më i fundit i revistës OBELISK

 

Obelisk 275

Organ i Shtëpisë Botuese”ADA”

www.botimetada.com

Periodike letraro-artistike

Viti XVI-të i botimit – Nr.275

QERSHOR 2024

Del në datë 15 të çdo muaji.

 

Rregjistruar në ISSN

International Centre 45

rue de Turbigo, 75003 PARIS

FRANCE

ISSN: 2225-7896

 

Adresa e redaksisë:

Rruga : Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Tiranë

cel: +355 68 221 9016

e-mail: rlushi@yahoo.it

 

Revistën “Obelisk” mund ta gjeni në libraritë kryesore në Shqipëri

(me çmim 150 lekë).

 

“Obelisk”  mund ta lexoni edhe në internet në adresën:

www.botimetada.com

 

Abonimet Europë: 1 vit – 25 euro+pp,

Amerikë: 1 vit – 30 usd+pp.

 

Për çdo vërejtje, sugjerim apo bashkëpunim kontaktoni në

e-mail: rlushi@yahoo.it

 

Nr. llog. B.K.T

Lekë: 515001834

IBAN – AL0220511650001834VAIDALLA

Shtypet në shtypshkronjën

e Shtëpisë Botuese “ADA”

 

Tiranë 2024

Tirazhi: 250 copë

 

Në brendësi:

-Përvojë jete

nga Martin Camaj

 

-Balzak

 

 

Në brendësi:

 

– Në vend të editorialit

PSE?

I FTUAR NUMRI

– Poezi nga Pozaet Qose

MIQ NË OBELISK

– Poezi  nga Vilma Nika

– Ray Bradbury

-Vorea Ujko

TREGIM

– Dashuri dhe lotë nga Vladimir Shyti

– Mos qaj, mami nga Pali Shtëmbari

 

  • (Rreth librit “Përmes shekujve letrarë”

i  Ahmet Mehmetit)

 

BËHUNI NJË E LUFTONI, TË BËNI SHQIPËRINË

 

Nga RAKIP ZHGUNI

 

  • (Rreth librit “Eh, moj hënëz e beharit”

i  Gurali Spahillarit)

 

Brenda jetës ndodh gjithçka

nga Prof.as.dr. Eris Rusi