Krijimtaria si rëndësi dhe ndikim në vetmi në ndërgjegjësimin  e  shoqërisë njerëzore

Nga Botimet më të fundit të shtëpisë botuese ADA vjen libri Krijimtaria si rëndësi dhe ndikim në vetmi në ndërgjegjësimin  e  shoqërisë njerëzore   Autore: Irina Hysi   Bëj kërkime shkencore, të cilat më kanë dhënë kënaqësinë të eksploroj ndryshe në fushën e psikologjisë së artit, kam punuar me punëtori dhe projekte artistike me fëmijë, [...]

Krijimtaria si rëndësi dhe ndikim në vetmi në ndërgjegjësimin  e  shoqërisë njerëzore2023-01-05T13:18:17+01:00

OLTRE IL FILO SPINATO

Nga librat më të fundit të shtëpisë botuese ADA  në këtë fund viti   Autore: Valbona Mitaj Hyka Redattore e traduttore: Ndue Lazri Copertina: Gabriele Zani   Prima edizione: 2022 Formato : 14x20cm   Ha preparato i’edizione: Roland Lushi   Casa editrice “ADA” Indirizzio: Via Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7 www. botimetada.com Cel: 068 22 [...]

OLTRE IL FILO SPINATO2022-12-30T15:29:05+01:00

LOJA

  ...Misteri më i madh i jetës është përditëshmëria në lëvizje: je kështu bëhesh ashtu, je shëndoshë e mirë sëmuresh befas; je e sëmurë pastaj o shërohesh o vdes. Misteri më i madh i jetës përditëshme, je ti vetë. Ti, i njejti person, në fakt nuk je i njejti; ndryshon orë e çast dhe gjithë [...]

LOJA2022-12-22T11:40:43+01:00

OBELISK 257

Obelisk 257 Organ i Shtëpisë Botuese”ADA” www.botimetada.com Periodike letraro-artistike Viti XIV-të i botimit - Nr.257 DHJETOR 2022       Rregjistruar në ISSN International Centre 45 rue de Turbigo, 75003 PARIS FRANCE ISSN: 2225-7896   Adresa e redaksisë: Rruga : Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Tiranë cel: +355 68 221 9016 e-mail: rlushi@yahoo.it   Revistën “Obelisk” [...]

OBELISK 2572022-12-20T12:32:53+01:00

NJË DHIMBJE E ËMBËL

... Ata janë në zemrën time, në shpirtin tim çdo minutë e sekondë. Sot e kësaj dite, në pleqëri, nxënësit e mi, kur më shikojnë, më përshëndesin e më takojnë me plot përzemërsi dhe gojët e tyre nxjerrin fjalë të ngrohta plot dashuri e mirësi. Ju faleminderit nxënës të dashur! Ju faleminderit edhe një herë! [...]

NJË DHIMBJE E ËMBËL2022-12-16T11:54:19+01:00

SHKËLQIM NË KËRKIM

...Ky libër nuk është një burim apo liqen, por një det poetik i gjerë dhe i thellë. Lexojeni  "Nënë Terezen e Zagorisë" dhe veç kënaqesisë nuk do të provoni asnje ndjenjë tjetër. Do të lumturoheni që në këtë botë të trazuar jetojnë ende njerëz kaq të mirë, si Jolanda Duka...   Titulli i librit:  Shkëlqim [...]

SHKËLQIM NË KËRKIM2022-12-13T13:07:24+01:00

KUSHTRIMI I ARIANËS

Këtë fundjavë një libër i ri te botimet ADA Titulli:Kushtrimi i Arianës Autorët: Ariana Milo, Ded Luca Redaktore: Gjyste Dajani   Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7 www. botimetada.com Cel: 068 22 190 16   Shtypur në shtypshkronjën e shtëpisë botuese ADA   CIP Katalogimi në botim BK Tiranë Kushtrimi i [...]

KUSHTRIMI I ARIANËS2022-12-10T14:06:56+01:00

Balëverdha

Nga botimet më të fundit të shtëpisë botuese ADA Autori: Kastriot Muçaj Titulli: Balëverdha                 Poezi Redaktor: Zimo Krutaj Të gjitha të drejtat i takojnë autorit Në ballinë: Grykë e Vjosës nën malin e Kudhësit                                                             Nga Eduard Lir Formati: 14x20cm     Botimi i këtij libri u bë i mundur falë ndihmës bujare  të [...]

Balëverdha2022-11-29T12:27:46+01:00

“NË GJURMËT E DRITËRO AGOLLIT”

Në këtë ditë feste shtëpia botuese ADA sjell botimin e saj më të fundit “NË GJURMËT E DRITËRO AGOLLIT” Përmbledhje letrare me krijimet e nxënësve në Bashkinë Devoll Përgatiti për botim: Dr. Eris RUSI Shtëpia botuese “ADA” Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7 www. botimetada.com Cel: 068 22 190 16 Tiranë, nëntor 2022 Shtypur [...]

“NË GJURMËT E DRITËRO AGOLLIT”2022-11-28T12:39:41+01:00
Go to Top