NËSE KE NJË ËNDËRR, ATËHER KE DHE NJË ARSYE PËR TË VAZHDUAR PËRPARA. NËSE UNË DO TË ISHA DORËZUAR NË ËNDRRËN TIME, DO TË ISHA BËRË SKLLAVE E MJERIMIT TË TYRE. NË NJË VEND KU ASKUSH NUK TË KUPTON, ËNDRRA JOTE KURRË NUK DO TË MBIJË ATY. UNË U MUNDOVA, U MUNDOVA TË PËRSHTATESHA, TË PËRZIESHA ME MENDIMET E JUAJA, POR E PAMUNDUR. E PROVOVA TË MOS JEM VETVETJA, TË SHTIRESHA SI DIKUSH QË NUK JAM, POR E PAMUNDUR. E ULA DHE VETEN TIME KUR SHIHJA PËRBUZJEN TUAJ PËR TË QËNË E DASHUR ME JU, POR E PAMUNDUR. E PAMUNDUR TË JESHË DIKUSH QË NUK JE. NËSE QËNDRON NË NJË MENTALITET TË NDRYSHKUR, NUK DO TË JETË E LARGËT DITA KUR E GJITHË ËNDRRA JOTE TË THYHET. NDAJ VRAPO NGA TË MUNDESH. SHKO NË ATË VENDË KU FARA E ËNDRRËS TËNDE MBIN VËRTETË

NËSE DIÇKA NUK PO TË LE TË QETË TANI QË KE LEXUAR HISTORIN TIME, ATËHERË ÇOHU DHE LUFTO. MUND TË KESH VËSHTIRËSI SI UNË,

POR EDHE TI MUND T’IA DALËSH ASHTU SI UNË.

UNË JAM ODA DHE KJO ËSHTË HISTORIA IME…

 

 

Titull: Në gjueti të ëndrrës – Roman

Autor: Xhenet Senja

Redaktor: Albana Zeka

 

Botimi i parë: 2023

 

Përgatiti për botim: Roland Lushi

 

 

Formati : 14x20cm

 

Të gjitha të drejtat i takojnë autorit

 

Shtëpia botuese “ADA”

Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7

www. botimetada.com

Cel: 068 22 190 16

Tiranë, nëntor 2023

 

CIP Katalogimi në botim BK Tiranë

Senja, Xhenet

Në gjueti të ëndrrës : roman / Xhenet Senja ; red. Albana

Zeka. – Tiranë : Ada, 2023.

ISBN: 978-9928-398-67-3

1.Letërsia shqipe 2.Romane

821.18 -31