Katalog2020-07-16T16:53:15+01:00

KATALOGU “BOTIMET ADA 2020”

Botimet “ADA” e mbyll me sukses këtë vit. Titujt dhe emrat e ardhur e tregojnë më së miri këtë. Një nismë, një përpjekje, një rrugëtim shaluar mbi fjalën e shkruar. Kjo është “ADA” [...]

Librat më të fundit