Sot në ditën e shkrimtarëve shtëpia botuese ADA publikon botimin e saj më të fundit.

 

Titulli: Një kafe me Helenën

Autor: Arben Velo

Redaktore: Aida Velo( Haxhiaj)

Kopertina: Bashkim Alushi

 

Falënderoj për botimin e këtij libri:

  1. Ilirjan Metaj
  2. Robert Bitri

Pasticeri Bleta, Fier

 

Botimi i parë: 2022

 

ISBN: 978-9928-362-27-8

Formati : 13.5x20cm

 

Të gjitha të drejtat i takojnë autorit

 

Përgatiti për botim: Roland Lushi

 

Shtëpia botuese “ADA”

Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7

www. botimetada.com

Cel: 068 22 190 16

 

Tiranë, shkurt 2022

 

Shtypur në shtypshkronjën e shtëpisë botuese ADA

CIP Katalogimi në botim BK Tiranë

Velo, Arben

Një kafe me Helenën : ese / Arben Velo

red. Aida Velo (Haxhiaj).

– Tiranë : Ada, 2022

112 f. ; 20 cm.

ISBN 978-9928-362-27-8

1.Letërsia shqipe     2.Ese

821.18 -4

 

Ishte një surprizë shumë e bukur sot për mua shkrimi  juaj tejet interesant. E lexova me kënaqësi, dhe veç mahnitjes për saktësinë e tij, çmova në menyre të veçantë talentin tuaj  për t’i paraqitur bukur ato… Ju falenderoj miqësisht.

 

Helena Kadare, shkrimtare, romanciere

 

…Një shkrimtar mirëfilli myzeqar ka një korife të madh, një prijës, Jakov Xoxën. Ata që e pasuan, emra për t’u nderuar, kanë një stil tjetër rrëfimi, shumë më dinamik. Siç është vetë ky shekull. Edhe Arben Velo i takon njëherësh këtij shekulli energjik dhe trevës artistike të Myzeqesë…

 

Ylli Polovina, studiues, publicist

 

…Me këtë qasje dhe dëshirë për të qëmtuar të bukurën dhe për të mbajtur gjallë reportazhin, Arben Velo, duhet vlerësuar jo thjesht si autor por edhe si nga të pakët vetmitar, i cili po e mban gjallë këtë gjini gazetarie…

 

Ben Andoni, studiues, publicist