…Kur u inagurua Bulevardi i Tiranës, shumë njerëz donin ta shihnin. Një nga arsyet që njerëzit ishin kureshtarë për ta parë ishte edhe vendosja e një lokomotive të vjetër në mes të bulevardit. Larisa dhe Stela ishin dy ndër shoqet më kureshtare për bulevardin dhe lokomotivën e tij…

 

Titulli: FANTAZMA NË BULEVARD

Autore: Aleksandra Pano

Redaktoi dhe korrektoi: Elona Dumani

Kopertina: Xhoana Thanasi

 

Struktura grafike realizuar: Grafika “ADA”

 

©Të gjitha të drejtat i përkasin autores

ISBN: 978-9928-326-63-8

Botimi i parë, 2021

 

Përgatiti për botim: Roland Lushi

Formati : 14x20cm

 

Shtëpia botuese “ADA”

Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap.7

Cel: 068 22 190 16

Tiranë, 2021

Shtypur në shtypshkronjën e Shtëpisë Botuese ADA

 

CIP Katalogimi në botim BK Tiranë

Pano, Aleksandra

Fantazma në bulevard : roman /

Aleksandra Pano ;

red. Elona Dumani. – Tiranë : Ada, 2021.

68 f. ; 20 cm.

ISBN 978-9928-326-63-8

1.Letërsia shqipe         2.Romane

821.18 -31