Në treg numri më I fundit I revistës letrare-artistike OBELISK

Obelisk 272

Organ i Shtëpisë Botuese”ADA”

www.botimetada.com

Periodike letraro-artistike

Viti XVI-të i botimit – Nr.272

MARS 2024

Del në datë 15 të çdo muaji.

 

Rregjistruar në ISSN

International Centre 45

rue de Turbigo, 75003 PARIS

FRANCE

ISSN: 2225-7896

 

Adresa e redaksisë:

Rruga : Mihal Grameno Pall.32 Ap.7 Tiranë

cel: +355 68 221 9016

e-mail: rlushi@yahoo.it

 

Revistën “Obelisk” mund ta gjeni në libraritë kryesore në Shqipëri (me çmim 150 lekë).

 

“Obelisk”  mund ta lexoni edhe në internet në adresën:

www.botimetada.com

 

Abonimet Europë: 1 vit – 25 euro+pp,

Amerikë: 1 vit – 30 usd+pp.

 

Për çdo vërejtje, sugjerim apo bashkëpunim kontaktoni në

e-mail: rlushi@yahoo.it

 

Nr. llog. B.K.T

Lekë: 515001834

IBAN – AL0220511650001834VAIDALLA

Shtypet në shtypshkronjën

e Shtëpisë Botuese “ADA”

 

Tiranë 2024

Tirazhi: 250 copë

-Në vend të Editorialit

Pse?

-ÇARLI ÇAPLIN

JETA I PERKET ATIJ QE GUXON

-Antonia Pozzi në OBELISK

NOSTALGJI PËR GJËRA TË THJESHTA

Përkthyer nga  ROLAND GJOZA

-Rrëfenjë nga Erget Cenolli-

KAFEJA E TË PABESIT

– Miq në Obelisk

Cikël poetik  nga Roland Musta

-Ese-

VEMENDJA ËSHTË ILAÇ I DOMOSDOSHËM PËR FËMIJËT…

Nga Dava Nikolli

-Tregim

Luani dhe sorkadhja

Nga Pali SHTEMBARI

-Nga Botimet ADA

Përgatitën për botim:

Prof.as.dr. Jonela SPAHO

Prof.as.dr. Eris RUSI

 

-Tregim

Shkrimtar Kërmilli

Nga Edmond Shallvari

 

-Cikël poetik  nga Nazif Agalliu

TRINI PËR ETËRIT E DISHEPUJT E MI