Në faqet e këtij libri, do të gjeni:

Dashuri dhe tradhëti, drogë dhe krim, bastexhinj dhe gjobëvënie.

 

Nuk është çudi, që një djalë, midis dy dashurive,

pëlqen një “mashkull”

 

Kur të vjen në mendje një shok, mund të jetë vetëm një mendim.

Nëse nga mendja nuk të hiqet, atëhere është “Ndjenjë”.

 

 

Autori: Maksim Pejo

Redaktore: Marinela Furxhi

Korektore letrare: Marinela Furxhi  

Kopertona: Maksim Pejo

Sponsor: Jorgo & Irena Mulo   

 

– Sikur të ishte dashuri! –  Volumi i parë                                                                               

– Ajo –  Volumi i dytë

– Pështjellim ndjenjash –  Volumi i tretë

 

 

Formati: 14x20cm

 

Të gjitha të drejtat i takojnë autorit

 

Shtëpia botuese “ADA”

 

Adresa: Rr. Mihal Grameno Pall.32 Ap. 7

www. botimetada.com

Cel: 068 22 190 16

Tiranë, shkurt 2024

Shtypur në shtypshkronjën e shtëpisë botuese ADA

 

 

CIP Katalogimi nė botim BK Tiranė

Pejo, Maksim

Pėshtjellim ndjenjash : roman / Maksim Pejo ; red. Marinela Furxhi.

– Tiranė : Ada, 2024.

Vol.3, 308 f. ; 20 cm

ISBN: 978-9928-398-94-9

1.Letėrsia shqipe 2.Romane

821.18 -31

 

I dashur lexues!

Ngjarjet dhe personazhet e këtij romani nuk jane bazuar në histori të vërteta. Çdo ngjashmëri me një histori të vërtetë, është thjesht rastësi. Emrat e personazheve, koha e zhvillimit të ngjarjeve si dhe vendet ku zhvillohen ato, janë rastësore.

Ju lutem të më kuptoni drejt.

Ajo çfarë kam dashur të tregoj për ju, janë emocionet e jetës së përditshme të secilit prej personazheve, dashuritë dhe tradhëtitë e tyre, si dhe realiteti i dhimbshëm i Shqipërisë së pas tranzicionit.

Është vetëm një krijimtari!

“Çdo ngjashmëri me personazhe reale, ose me ngjarje të jetuara nga dikush, është thjesht rastësi”.

 

Ju faleminderit për mirëkuptimin!