KATALOGU “BOTIMET ADA 2020”

Botimet “ADA” e mbyll me sukses këtë vit. Titujt dhe emrat e ardhur e tregojnë më së miri këtë. Një nismë, një përpjekje, një rrugëtim shaluar mbi fjalën e shkruar. Kjo është “ADA” “ADA” e sotme që tashmë mbështet ecjen e saj mbi hapa të sigurta. “ADA”, nismëtare e të bukurës frymëmerr për një qëllim: [...]