Çmimet Kombëtare të Letërsisë 2019

Ndahen Çmimet Kombëtare të Letërsisë 2019. Çmimin e parë në këtë kategori  e fitoi “Kartolina e zileve”, Shkëlzen Zalli, Shtëpia Botuese”ADA” Motivacioni: Duke plazmuar majën e përvojave të tij si poet, nëpërmjet lartësimit të fjalës dhe poezisë së tij në nivelin e mjeshtërve të letërsisë për fëmijë.   Në letërsinë për fëmijë shtëpia botuese “ADA” [...]