KUMBIMET E VONA…

February 19th, 2024|Comments Off on KUMBIMET E VONA…

Basir Bushkashi është një poet liriko-filozofik në dritën e shpirtit njerëzor, ku çmon njeriun, virtytet me nota prekëse dhe qëndis një verb të thjeshtë, k o m [...]

PËSHTJELLIM NDJENJASH

February 16th, 2024|Comments Off on PËSHTJELLIM NDJENJASH

      Në faqet e këtij libri, do të gjeni: Dashuri dhe tradhëti, drogë dhe krim, bastexhinj dhe gjobëvënie.   Nuk është çudi, që një djalë, [...]

E ndjeshme me zemrën e Krishtit

February 15th, 2024|Comments Off on E ndjeshme me zemrën e Krishtit

… Kushdo e din se sa e bezdishme është të ecësh në errësirë.  Fryma e shenjtë vjen për të qenë ndriçues i jetës tënde, dhe ndriçon rrugën [...]

OBELISK 271

February 13th, 2024|Comments Off on OBELISK 271

Cili nga ne nuk e mban mend heqjen e fletëve të një luleje për të kërkuar dhe [...]

VJESHTË MENDIMESH

February 12th, 2024|Comments Off on VJESHTË MENDIMESH

    …Dava Nikolli prezantohet në vëllimin “Vjeshtë mendimesh“ e patëmetë, mbi të gjitha në rindërtimin historik [...]

ECHOES OF THE ALBANIAN SOUL

February 2nd, 2024|Comments Off on ECHOES OF THE ALBANIAN SOUL

Zyra Ahmetaj  ECHOES OF THE ALBANIAN SOUL   English translation by Ukë ZENEL Buçpapaj   Autore: Zyra [...]

GJURMËT

January 31st, 2024|Comments Off on GJURMËT

Një libër interesant bazuar në një ngjarje të vërtetë sjell këtë mesjavë Ana Limaj nën logon e [...]

NË GJURMËT E JETËS

January 31st, 2024|Comments Off on NË GJURMËT E JETËS

…Një përzierje emocionesh, realiteti, ëndrrash, copëza nga jeta personale, nje mix ndjenjash të cilat na përthithin brënda [...]

Lutje kundër mallkimeve dhe magjive

January 25th, 2024|Comments Off on Lutje kundër mallkimeve dhe magjive

Një tjetër botim te shtëpia botuese ADA vjen këtë mesjavë:   Lutje kundër mallkimeve dhe magjive. Autore: [...]

LET’S WORK TOGETHER

We work as a single united team with market leading firms around the world and give our clients the highest quality advice possible.

MAKE ENQUIRY